M-a părăsit iubita

27-03-2019
Sadboi333
Nu este medic/terapeut
Sadboi333
După cum va dați seama din titlu sunt disperat datorită faptului ca ma- părăsit iubita. Suntem încă in facultate, dar facultăți diferite, același oraș. Ea nu a fost prima mea iubire, dar eu pentru ea am fost. M-a făcut să-mi doresc sa fiu o viața lângă ea. Ma simteam fericit, împlinit, dar trăiam cu aceasta teama, ca ma v-a părăsi. Am fost și primul bărbat din viața ei, fiind virgina la început. Acum, după certuri repetate și stări de tensiune ne-am despărțit. Îmi spune ca e mai bine fără mime și ca vrea sa își dea un refresh. Părinții ei nu ma plăceau deloc, deoarece pe toate planurile eram la fel, ba chiar, poate, eram superior (financiar etc). Ei nu ma plăceau ca ea îmi acorda atenție și nu au vrut sa se implice in relații. Ne-am certat pentru ca eram absurd, răutăcios și ii reprosam chestii. Săptămâna trecută, luni ne-am văzut după 2-3 zile de pauza si ea mai voia sa continuam de dragul nostru dar eu nu eram convins, eram tot întors si a doua zi prin mesaje ne-am despărțit. Duminica am vrut sa trec pe la ea si m-a amânat pana luni pe motivul ca e in oraș, se întoarce târziu și nu poate. A doua zi a venit nervoasa ca nu a prins autobuz/metrou și ca a venit cu mașina... a fost scurta. A zis ca e mai bine pentru ea așa și ca vrea cariera. Am întrebat-o dacă vorbește cu cineva dar a dat un răspuns evaziv și a concluzionat “vreau sa-mi dau un refresh”. Am început sa merg la psiholog pentru a-mi recapătă stima de sine și pentru a încerca sa-mi îndrept Greșelile. Defapt, mi le voi îndrepta. Ea nu mai vrea sa audă de mine. M-a sters de peste tot (Facebook, Instagram, snapchat). Nu blocat, doar sters. Am stalkerit-o și am văzut ca se urmărește cu un coleg de grupa cu care vorbea și la începutul relației noastre și ne-a pus piedici pe parcurs dar am trecut eu peste și am înțeles-o ca nu are nimic cu el. Cred ca și de aici mi-a venit acea gelozie neînțeleasă... nu știu cum sa fac... simt ca o vreau înapoi, îmi doresc asta dar ea pare ca deja a trecut peste și ca ii este mai bine fără mine. Aplic tehnica fără contact și ma străduiesc poate va da roade... Mai sunt șanse? Cum sa reactionez? Ce sa fac?
3 comentarii
0
27-03-2019, ora 11:32
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună ziua,
Vorbește despre toate acestea cu psihologul tău, ca de aceea te duci acolo. Trebuie să-ți înțelegi în primul rand comportamentele. Certurile, reproșurile nu se nasc din nimic.
Gelozia și "stalkeritul" sunt dovezi de frica și obsesii nesănătoase.
0
27-03-2019, ora 12:00
Sadboi333
Nu este medic/terapeut
Sadboi333
Mai sunt șanse sa aduci o femeie înapoi?
0
27-03-2019, ora 15:14
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
O femeie se poate reîntoarce dacă au dispărut cauzele care au dus la despărțire, dacă va constata că te-ai schimbat, că ai redevenit omul de care s-a îndrăgostit.
Acum depinde și de cât au afectat-o certurile voastre, de cât ai dezamăgit-o, de câte șanse ți-a mai acordat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul