m-am nascut cu nistagmus si am purtat ochelarii pe nas

10-01-2014
Alexandru10
Nu este medic/terapeut
Alexandru10
Buna ziua vin si io in ajutorul vostru cu o mare problema ce ma chinuie de 2 ani de zile simt ca numai pot :(( am fost la ogramada de clinici de oftalmologie si nimeni nu a putut sa imi dea de leac, problema sta in felul urmator m-am nascut cu nistagmus, mi-am facut in anul 2012 un control oftalmologic si mi s-a dat sa port ochelarii :((( aici e marea mea problema ce prostie am facut de capu meu, din luna aprilie 2012 pana in in luna iulie 2013 si din iulie pana in decembrie i-am purtat prea apasat pe nas :( stiu mi-am facuto cu mana mea da acum regret :(((( mai bine imi taia dumnezeu o mana decat sa ma lase asa.sa va explic ce senzatie am, ochii mei parca s-au format ca doua 'rotunduri' ca sa zic asha, poate ca nu imi gasesc cuvintele da nush cum sa zic :( parca nu as mai privi cu 'toata privirea ' parca ochii mei s-a format dupa ochelarii :( si ma deranjeaza foarte tare, nush daca ma intelegeti da macar inchipuiti-va ca privirea mi sa facut dupa ochii, nu ca si cum as fi privit cu tot capu :( si uneori am si niste dureri in ochii :((( ce sa faccc ?, PARCA VEDEREA MEA MI S-A FORMAT DUPA FORMA OCHIULUI CA SA VA ZIC Asa sa intelegeti.
11 comentarii
0
10-01-2014, ora 12:11
xulescu2
Nu este medic/terapeut
xulescu2
stai cumva foarte mult la calculator si privesti in punct fix?
Ti-ai luat ochelari cu lentila foarte mica?
Oricum problema ta este ciudata si nu cred ca vine de la ochelari.
Nu prea se intelege, ti s-a modificat forma ochiului? ti-a cazut pleoapa in jos?
0
10-01-2014, ora 12:50
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua,

Va recomand, totusi, sa va adresati unui oftalmolog (cred ca e o problema ce tine de oftalmologie).

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
10-01-2014, ora 14:35
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
eu recomand un psihiatru. Nu prea exista simptome ca cele pe care le descrii obsesiv, solutiile nu pari sa fi vrut sa le accepti - cred ca eu personal ti-am zis de cateva ori sa mergi la oftalmolog si sa incerci lentile de contact... dar descrierea ta este ciudata si nu prea se potriveste cu niciun simptom fizic, pare ceva mai degraba de ordin psihiatric si recomand un consult urgent inainte sa se asocieze si alte simptome- gen halucinatii sau cine stie ce altceva mai rau de atat. desi acum ma gandesc si ca e posibil sa glumesti si sa postezi iar si iar acelasi mesaj pentru ca te distreaza ce iti raspunde lumea. si in cazul asta tot psihiatru as recomanda pentru ca pare deja sa fie implicata o componenta obsesiva...
0
10-01-2014, ora 15:52
xulescu2
Nu este medic/terapeut
xulescu2
Haideti totusi sa nu dam aiurea verdictul.
Chiar raniti si faceti omul sa devina cu probleme psihiatrice cand va dati asa cu presupusul.
Corpul uman e unic si reactioneaza unic asa ca daca noi necunoscatorii sau chiar si medicii nu gasim solutie asta nu inseamna ca omul este bolnav psihic si isi inchipuie problema.
Poate ca nu e capabil sa explice bine, poate chiar asa simte numai ca daca nu se incadreaza in cele 99% din cazurile scrise in manualele de medicina asta nu inseamna ca isi inchipuie.
Pentru Alexandru, mergi la medic. Daca medicul nu stie ce sa iti faca cauta in alta parte. Daca tot nu reusesti incearac s aiti corectezi singur ceea ce ai constatat ca ti-a cauzat problema. Cu timpul va reveni totul la normal.
Sanatate si bucutie sa ai!
0
10-01-2014, ora 17:29
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Serios, nu ştiu de câtă vreme intri pe acest forum, dar trebuie să ştii că de cel puţin 1 an, acest domn postează (e drept că se mai schimbă numele) aceeaşi întrebare scrisă aproximativ în acelaşi fel. Şi niciodată, dar niciodată nu am auzit să asculte de adevăratelea sfaturile primite de la noi toţi cei care i-am scris. Da, am încercat lentila de contact. Da m-am dus la oftalmolog. Da am făcut analize... da am fost un pic la psiholog să văd dacă e problema psihologică. Şi durează de cel puţin 1 an aceste postări. Am încercat să ajut şi eu la început şi să întreb mai multe, să port o discuţie pe privat să văd ce şi cum şi nu am reuşit, a fsot o pierdere de timp şi energie. Deci luaţi apărarea acum dar veţi vedea peste 6-8 luni exact aceeaşi postare, luate în derâdere toate sfaturile primite vreodată şi o obsesie în a scrie iar acelaşi lucru. Chiar căutaţi pe forum. Cred că multe postări încep cu: amf ost diagnosticat cu un mic joc cu ochii şi de atunci am purtat ochelarii... etc etc. Şi vedeţi ce s-a întâmplat cu sfaturile primite oricât de pertinente au fost sau nu. Deci nu mai judecaţi nici dumneavoastră înainte de a verifica la ce ne referim cei care deja cunoaştem şi am încercat să ajutăm (dacă nu mă însel cu un alt nume şi săptămâna trecută a apărut o postare)
0
10-01-2014, ora 17:36
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Uitaţi aici îl cheamă Johny cu aceleaşi cuvinte: http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=143id_cat=29id_prod=83236anc=407568
Aici îl cheamă flo: http://forum.romedic.ro/prod/Nistagmus_-_va_rog_ajutati-ma_traiesc_un_cosmar_081620.html
http://forum.romedic.ro/prod/numai_stiu_ce_sa_fac_:(((_079468.html aici este aly
au fost mai multe, nu le mai găsesc acum şi nu am timp, dar nu mi se pare deloc insulta sau ceva in neregula sa trimiti un om la psihiatrie atata vreme cat chiar s-ar putea sa aiba nevoie, iar mai tarziu s-ar putea sa fie prea tarziu si cine stie ce sa se intample. Si de vreme ce in repetate randuri a fost sfatuit, de mai multi oameni de pe forum sa se duca la psihiatrie si nu a facut-o este clar ceva in neregula cu aceasta poveste.
0
10-01-2014, ora 20:38
Alexandru10
Nu este medic/terapeut
Alexandru10
Parca mi s-ar fi dezlipit ochiul, cum sa zic asha parca as avea doi ochii de sticla pusi, si nu mai vad cu toate privirea ochiilor, imaginati-va cum ati avea doi ochii de sticla neavand o treaba cu capul...
0
10-01-2014, ora 20:40
Alexandru10
Nu este medic/terapeut
Alexandru10
si am foarte mari durerii in spatele ochiului si in partii si in spatelee ochiilor numai pot, ma chinui zilnic numai pottt :(((((((
0
10-01-2014, ora 20:42
Alexandru10
Nu este medic/terapeut
Alexandru10
va rog frumos ajutati-ma...recomandati-mi ce sa fac..o ecografie ceva ar ajuta.? orice spuneti-mi...numai sa ma vad bine...ca ma chinuie ingrozitor.parca mi s-ar fi rupt.ochiul din cap si durerii foarte mariii in stanga si dreapta ochiilor, , si in spatele ochiilor :((( vam spus mai sus ce am facut timp de 1 an de zile ca ochelarii i-am purtat pe nassss si tot timpu asta m-am uitat numai peste ei :(((
0
10-01-2014, ora 20:49
Alexandru10
Nu este medic/terapeut
Alexandru10
Spuneti-mi orice investigatii sa fac la ochiii :(
0
10-01-2014, ora 22:55
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Bun deci exista ct si rmn, ct strict ocular sau ptr tot capul, in principiu ar trebui sa se vada daca e ceva in neregula cu muschii globilor oculari.

Neurolog ai zis ca ai vazut si nu sunt probleme, deci nu paralizie nu altceva.

Incearca ce ti am zis si anume lentile de contact ptr ca cu ele ai absolut tot campul vizual. Chiar determinari ale campului vizual ai facut?

Deci in ordine ct si rmn ocular/intreg capul - asa se poate vedea si daca e ceva asezat pe nervii optici sau alte probleme (de exemplu o hipofiza marita poate afecta campul vizual)

Neurolog sa vada daca se misca cum trebuie globii oculari

Lentile de contact

Daca nimic nimic din ce e mai sus nu functioneaza... Incerci si tratament psihiatric?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când ai nevoie de ochelari?
  • Efectele ochelarilor pe termen lung - ne strică sau ne îmbunătățesc vederea?
  •