M-am operat de hipertiroidism.

03-03-2009
anamaria 35
Nu este medic/terapeut
anamaria 35
Buna ziua, de o saptamana m-am operat de hipertiroidism la Cluj, si operatia a decurs foarte bine si sant foarte multumita, si am revenit sa multumesc tuturor celor care mi-au scris pe acest forum, si mi ati trimis mesaje de incurajare, nu pot de cat sa va spun ca va multumesc din suflet deoarece aveam nevoie mare de acele incurajari pe care mi le ati dat, sa va dea bunul dumnezeu tot binele din lume, sa nu stiti niciodata ce este suferinta, si ce este cel mai important sa va dea domnul numai sanatate ca ii mai buna de cat toate, iar daca cineva are indoieli in privinta doctorilor din Cluj de la Oncologie sa nu mai aiba, deoarece in acest Institut lucreaza un personal de nota 10, de la doctori si pana la infirmiere toti sant painea lui dumnezeu va spun eu ca i-am probat, si isi fac meseria asa cum trebuie din placere nu din alt motiv.asa cum se mai speculeaza, sant adevarati profesionisti au niste maini de aur toti si un suflet de care pot fi mandri, nu pot decat sa le doresc tot binele din lume sa nu stie niciodata ce este durerea sau suferinta, pentru ca nu merita acesti oameni, ei merita doar sanatate si putere de munca sa isi poate exercita meseria asa cum vor ei si cum au invatat, eu nu am decat cuvinte de lauda si de multumire pentru toti cei din Institut.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns