m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen
Luni dimineata m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen, doar atat. Nu ma mananca si nu s-au extins prin alte parti. Partea proasta e ca nu stiu daca sa fie vreo alergie (pt ca nu ma mancat nimic ciudat cu o zi inainte) sau vreo toxi infectie. Dar partea cea mai proasta este ca doctorita mea este in concediu medical si deocamdata nu o inlocuieste nimeni inca. Daca cumva v-ati mai vonfruntat cu asa ceva, va rog frumos sa-mi dati si mie ceva sfaturi
3 comentarii
Inainte de aparitia petelor ati luat vreun medicament (algocalmin, paracetamol, biseptol, indometacin, etc.)?
Iau spirulina de vreo 2 saptamani. am mai luat si inainte si nu am avut niciun efect advers. Si toata saptamana trecuta am luat Urinex, pana vineri, pentru ca mi-a fost recomandat pentru un inceput de cistita. Tot Urinex am luat si anul trecut cand am avut cistita, dar fara alte reactii. Atat. Alte medicamente nu am mai luat.
Daca pe langa Urinex nu ati luat si alt medicament cum ar fi Biseptol (Septrin), Piafen, Scobutil, etc., inseamna ca v-ati sensibilizat la acest medicament si ati facut un eritem fix postmedicamentos. Evitati pe viitor sa mai luati acest medicament si aplicati local Elocom crema timp de 3-4 zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete rosii neregulate
- 3boala de piele pe maini
- 2Puncte rosii pe piele
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 3Pete rosi pe piele si se inmultesc...
- 28pete rosii pe fata
- 3pete rosii pe penis care nu dispar
- 0Pete din nastere
- 0pete rosii pe piele
- 6Pete rosii pruriginoase, unele iesite in relief, de dimensiuni diferite
- 0pete rosii pe piele
- 1Pete rosii pe piele, problema ciudata, ajutor!!
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 0Pete rosii pe piele
- 2pete rosii pe corp
- 0Pete mici rosii pe piele
- 1Boala Lyme!
- 1o pata rosie pe coapsa
- 2Pata rosiatica sân
- 0Piele rosie in spatele genunchiului stang
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: