m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen

31-05-2007
elenus210784
Nu este medic/terapeut
elenus210784
Luni dimineata m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen, doar atat. Nu ma mananca si nu s-au extins prin alte parti. Partea proasta e ca nu stiu daca sa fie vreo alergie (pt ca nu ma mancat nimic ciudat cu o zi inainte) sau vreo toxi infectie. Dar partea cea mai proasta este ca doctorita mea este in concediu medical si deocamdata nu o inlocuieste nimeni inca. Daca cumva v-ati mai vonfruntat cu asa ceva, va rog frumos sa-mi dati si mie ceva sfaturi
3 comentarii
0
31-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Inainte de aparitia petelor ati luat vreun medicament (algocalmin, paracetamol, biseptol, indometacin, etc.)?
0
31-05-2007, ora 00:00
elenus210784
Nu este medic/terapeut
elenus210784
Iau spirulina de vreo 2 saptamani. am mai luat si inainte si nu am avut niciun efect advers. Si toata saptamana trecuta am luat Urinex, pana vineri, pentru ca mi-a fost recomandat pentru un inceput de cistita. Tot Urinex am luat si anul trecut cand am avut cistita, dar fara alte reactii. Atat. Alte medicamente nu am mai luat.
0
01-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca pe langa Urinex nu ati luat si alt medicament cum ar fi Biseptol (Septrin), Piafen, Scobutil, etc., inseamna ca v-ati sensibilizat la acest medicament si ati facut un eritem fix postmedicamentos. Evitati pe viitor sa mai luati acest medicament si aplicati local Elocom crema timp de 3-4 zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •