m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen

Luni dimineata m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen, doar atat. Nu ma mananca si nu s-au extins prin alte parti. Partea proasta e ca nu stiu daca sa fie vreo alergie (pt ca nu ma mancat nimic ciudat cu o zi inainte) sau vreo toxi infectie. Dar partea cea mai proasta este ca doctorita mea este in concediu medical si deocamdata nu o inlocuieste nimeni inca. Daca cumva v-ati mai vonfruntat cu asa ceva, va rog frumos sa-mi dati si mie ceva sfaturi
3 comentarii

Inainte de aparitia petelor ati luat vreun medicament (algocalmin, paracetamol, biseptol, indometacin, etc.)?

Iau spirulina de vreo 2 saptamani. am mai luat si inainte si nu am avut niciun efect advers. Si toata saptamana trecuta am luat Urinex, pana vineri, pentru ca mi-a fost recomandat pentru un inceput de cistita. Tot Urinex am luat si anul trecut cand am avut cistita, dar fara alte reactii. Atat. Alte medicamente nu am mai luat.

Daca pe langa Urinex nu ati luat si alt medicament cum ar fi Biseptol (Septrin), Piafen, Scobutil, etc., inseamna ca v-ati sensibilizat la acest medicament si ati facut un eritem fix postmedicamentos. Evitati pe viitor sa mai luati acest medicament si aplicati local Elocom crema timp de 3-4 zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19pete rosii dupa baie
- 4alergie sau un semn de boala?
- 6sensibilitate a pielii
- 7pete rosii care se extind
- 2pete rosii pe corp!
- 3pete rosii in zona axilei
- 39pete rosii pe piele
- 3imi apar pete rosii pe burta, spate si in zona umerilor
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 1pete rosii pe piele
- 3Ce cacat e asta ?