m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen

Luni dimineata m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen, doar atat. Nu ma mananca si nu s-au extins prin alte parti. Partea proasta e ca nu stiu daca sa fie vreo alergie (pt ca nu ma mancat nimic ciudat cu o zi inainte) sau vreo toxi infectie. Dar partea cea mai proasta este ca doctorita mea este in concediu medical si deocamdata nu o inlocuieste nimeni inca. Daca cumva v-ati mai vonfruntat cu asa ceva, va rog frumos sa-mi dati si mie ceva sfaturi
3 comentarii

Inainte de aparitia petelor ati luat vreun medicament (algocalmin, paracetamol, biseptol, indometacin, etc.)?

Iau spirulina de vreo 2 saptamani. am mai luat si inainte si nu am avut niciun efect advers. Si toata saptamana trecuta am luat Urinex, pana vineri, pentru ca mi-a fost recomandat pentru un inceput de cistita. Tot Urinex am luat si anul trecut cand am avut cistita, dar fara alte reactii. Atat. Alte medicamente nu am mai luat.

Daca pe langa Urinex nu ati luat si alt medicament cum ar fi Biseptol (Septrin), Piafen, Scobutil, etc., inseamna ca v-ati sensibilizat la acest medicament si ati facut un eritem fix postmedicamentos. Evitati pe viitor sa mai luati acest medicament si aplicati local Elocom crema timp de 3-4 zile, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 2pete rosiatice pe piept si pe maini
- 39pete rosii pe piele
- 3Pete rosii pe picioare langa penis
- 3pete rosii in zona pubiana
- 1pete rosii cu mancarime ce se transforma in cosuri
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 1pete rosii pe piele
- 0pete rosii pe piele
- 3pete pe maini de 4 zile
- 3Puncte rosii pe maini, torace - pete si cred
- 0pete rosii pe cap pe corp
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 3Pete rosii pe piele care apar si dispar
- 3Pete rosii;bubite
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 1Bubite rosii pe mana
- 2Buna va rog sa ma ajutați - pete de culoare roșie pe mana
- 0Buna seara, am o nelămurire in ceea ce o privește pe fetița mea, in vara împlinește 2 ani
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: