Ma arde limba si cerul gurii

02-09-2020
Pap86
Nu este medic/terapeut
Pap86
Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutați cu un sfat.In urma cu 3 luni am urmat un tratament cu antibiotice mai exact tetraciclina, in urma acestui tratament limba a devenit ca un burete având o culoare gălbuie, m a tratat medicul Orl ist de candidoza bucala.Probelema mea este ca am ramas cu limba si cerul gurii care ma ard zilnic.Practic nu mai sunt un om normal si nu mai pot suporta arzimea de pe limba si cerul gurii.Ma afecteaza paihic, nu mai dau randament la serviciu.Va rog frumos daca puteti sa ma sfătuiți ce sa fac sa ma pot vindeca de aceasta boala.Am citit ca ar fi glosita.Va Multumesc mult !
3 comentarii
0
04-09-2020, ora 09:32
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. Ar fi bine sa faceti un examen micologic pentru candidoza ( exudat lingual si faringian ), pentru a fi siguri ca tratamentul a fost eficient ( este necesar sa nu luati antibiotice sau antispetice cu minim 2 saptamani inaintea examenului ). Apoi, trebuie evaluat daca exista ceva leziuni vizibile sau totul este doar simptomatic. Departamentul de Patologie Orala se ocupa cel mai bine de astfel de cazuri si va pot indruma mai departe.Acesta era situat in Facultatea de Medicină Dentară, UMF “Carol Davila” cu adresa în str. Eforiei, nr. 4-6, etaj 3, cabinet 18, sector 5, în programul Luni, Marţi, Miercuri între orele 8-14, cu programare la numărul de telefon 0737784525 (programările se fac în timpul programului anterior), dar trebuie verificata informatia, au mai fost facute modificari.
0
08-02-2023, ora 23:36
Oana44
Nu este medic/terapeut
Oana44
Buna. Am aceasi problema. Ați găsit răspunsul?
0
08-02-2024, ora 21:37
Larisairina
Nu este medic/terapeut
Larisairina
Ați găsit remediu pt usturime pe limba?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: