Ma doare degetul mare de la piciorul stang
Bună ziua! Am si eu o problemă!! De vre-o două zile ma doare tare degetul mare de la piciorul stâng!! Eu din câte am reușit sa vad nu am unghia crescută în carne, dar durerea devine insuportabilă!! Doare foarte tare, doar un pic dacă il ating ma doare, dacă apas mai tare parcă iese puroi!! Vă rog să mă ajutați cu un sfat!!!!
1 comentarii
Buna ziua!
Daca exista si un sindrom inflamator, iar unghia nu are colturile in afara degetului, inseamna ca este o unghie incarnata.
Daca nu, pote fi vorba despre o fractura, despre un o artropatie micro-cristalina (guta), despre un picior diabetic, despre un hallux rigidus, despre o afectiune reumatologica auto-imuna sau alte sute de posibilitati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Daca exista si un sindrom inflamator, iar unghia nu are colturile in afara degetului, inseamna ca este o unghie incarnata.
Daca nu, pote fi vorba despre o fractura, despre un o artropatie micro-cristalina (guta), despre un picior diabetic, despre un hallux rigidus, despre o afectiune reumatologica auto-imuna sau alte sute de posibilitati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mincarimi la degetele de la picioare
- 8Degete deformate, articulatii umflate, analize...
- 3Articulatiile degetelor
- 3deget dat peste cap, mana umflata
- 5dureri de cot, dureri de palma si degete.
- 5dureri laba piciorului drept - degetele 3-4
- 2Fractura-Taietura deget aratator
- 6Deget 2 de la picior curbat lateral
- 4Fractura inelar
- 4Durere la degetul mare de la mana dreapta
- 1cred ca a fost sectionat nervul ulnar si tendonul la deget
- 0Celulita infectioasa de 6 luni
- 1Degetul mare umflat
- 7Durere deget mare picior, furnicaturi. Tanar 23 ani.
- 3tendon falanga deget 4 rupt
- 1Durere la tendon
- 3Infectie si durere sub unghia piciorului
Mai multe informații despre: infectie la deget degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: