Ma doare maseaua

Buna seara!Acum 2 zile mi-a fost scos nervul de la o masea care nu avea infectie doar ma durea din cauza cariei ajunse la nerv.Dupa scoaterea nervului mi-a curatat canalele si mi-a pus o plomba provizorie urmand sa ma duc la plombarea definitiva a maselei cand nu ma va mai durea deloc.Spuneti-mi va rog daca este normal sa ma mai doara inca maseaua(este o durere suportabiloa dar deranjanta).Ma doare si locul din cerul gurii unde mi-a fost facuta anestezia.Va multumesc!
2 comentarii

Da, este normal. Ti-au fost curatate canalele si probabil e reactia organismului tau la substanta respectiva. Trece cu antiinflamatoare. La mine cel mai bun a fost Nurofen pentru durere. Va durea cateva zile, poate chiar si o saptamana.
Sfatul meu este ca dupa ce-ti obtureaza canalele (practic dupa ce-ti plombeaza definitiv maseaua) sa faci o radiografie si sa vezi daca obturatia respectiva a fost facuta corect. Uneori, in functie de forma radacinii, medicii mai fac si rateuri.
Eu am fost la un medic foarte bun si practic a cerut radiografie dupa fiecare obturatie de canal.
Sanatate.
Sfatul meu este ca dupa ce-ti obtureaza canalele (practic dupa ce-ti plombeaza definitiv maseaua) sa faci o radiografie si sa vezi daca obturatia respectiva a fost facuta corect. Uneori, in functie de forma radacinii, medicii mai fac si rateuri.
Eu am fost la un medic foarte bun si practic a cerut radiografie dupa fiecare obturatie de canal.
Sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Durere & migrena?!
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 1Durere la masea - imbracata (de cateva luni) -
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 1durere dinti
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 0Durere de masea
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 1Durere la o masea cu pivot de sticla
- 0Durere dinte
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 8ajutati-ma
- 5Dureri ale maxilarului
- 1Pulsație puternica la baza dintelui
- 2Durere de masea plombata
- 1Durere dinte fara carie
- 1Durere masea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: