Ma doare maseaua

29-08-2012
andrei91
Nu este medic/terapeut
andrei91
Buna seara!Acum 2 zile mi-a fost scos nervul de la o masea care nu avea infectie doar ma durea din cauza cariei ajunse la nerv.Dupa scoaterea nervului mi-a curatat canalele si mi-a pus o plomba provizorie urmand sa ma duc la plombarea definitiva a maselei cand nu ma va mai durea deloc.Spuneti-mi va rog daca este normal sa ma mai doara inca maseaua(este o durere suportabiloa dar deranjanta).Ma doare si locul din cerul gurii unde mi-a fost facuta anestezia.Va multumesc!
2 comentarii
0
29-08-2012, ora 21:44
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Da, este normal. Ti-au fost curatate canalele si probabil e reactia organismului tau la substanta respectiva. Trece cu antiinflamatoare. La mine cel mai bun a fost Nurofen pentru durere. Va durea cateva zile, poate chiar si o saptamana.
Sfatul meu este ca dupa ce-ti obtureaza canalele (practic dupa ce-ti plombeaza definitiv maseaua) sa faci o radiografie si sa vezi daca obturatia respectiva a fost facuta corect. Uneori, in functie de forma radacinii, medicii mai fac si rateuri.
Eu am fost la un medic foarte bun si practic a cerut radiografie dupa fiecare obturatie de canal.
Sanatate.
0
30-08-2012, ora 00:23
andrei91
Nu este medic/terapeut
andrei91
mersi frumos de ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: