Ma doare maseaua si urechea
Buna ziua, va cer un mic ajutor am niste probleme cu maselele cariate de curand mi-am facut o extractie de masea prin luna februarie, iar acuma cateva zile a inceput sa ma doara maselele si urechia dreapta de imi vine sa ma urc pe pereti. Am luat niste medicamente de durere da nu prea isi fac efect, am luat: Aulin(praf), Algocalmin, Ketonal 500MG, Saridon am incercat aproapte tot nu mai stiu ce sa fac la dentist nu ma mai duc ca mi-a extras maseaua pe viu nu a functionat xilina (anestezia) cred ca nu a facut bine. Vreau sa incerc si remedii naturiste ! Ce imi recomandati ?!
2 comentarii
Deci...suntem in august. Si au trecut 5 luni, care-i legatura cu maselele?
Eu nu te sfatuiesc sa te tratezi "dupa ureche" Nu toti medicii sunt la fel. Unii stomatologi sunt mai buni altii.o fac pentru bani - si restul nu conteaza :)
Du-te totusi la medic, o consultatie nu are cum sa-ti strice.
Poate ca nu are nicio treaba cu dantura-poate fi sinusul, urechea, etc. In plus daca ai otita, nici n-o sa-ti treaca cu ce iei tu acolo. Mergi la un ORList bun.
Si sa stii ca la stomatologii BUNI NU TE DOARE indiferent ce manevra executa. Nu mai traim pe vremea lui CEasca - cansd se scotea nervul fara anestezie
Eu nu te sfatuiesc sa te tratezi "dupa ureche" Nu toti medicii sunt la fel. Unii stomatologi sunt mai buni altii.o fac pentru bani - si restul nu conteaza :)
Du-te totusi la medic, o consultatie nu are cum sa-ti strice.
Poate ca nu are nicio treaba cu dantura-poate fi sinusul, urechea, etc. In plus daca ai otita, nici n-o sa-ti treaca cu ce iei tu acolo. Mergi la un ORList bun.
Si sa stii ca la stomatologii BUNI NU TE DOARE indiferent ce manevra executa. Nu mai traim pe vremea lui CEasca - cansd se scotea nervul fara anestezie
buna ziua.la fel de rau ma doare si pe mine partea de sus am gingia inflamata si de la masele mi s-a umflat si in cerul gurii.va rog spuneti-mi ce as putea sa iau?durerea urca spre ureche si de la antiinflamatoare imi simt maxilarul foarte greu cand vreau sa deschid gura. problema este ca nu sunt in romania, sunt in suedia si aici este foarte scump sa te vada un stomatolog.spuneti-mi ce as putea sa iau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 7sex oral - doresc un rasp
- 2ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 3Durere de masea insuportabila !
- 1durere dentara
- 8Durere de ureche persistenta
- 1Dureri de urechi
- 1Problema la Masea
- 1Sinuzita persistenta
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 2Sechele dupa o otita netratata
- 2Molar inflamat
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 1Durere masea
- 1Durere exterioara ambele urechi
- 2Ajutooorrr durere de dinți
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: