Ma doare maseaua si urechea

24-07-2012
Ducu92
Nu este medic/terapeut
Ducu92
Buna ziua, va cer un mic ajutor am niste probleme cu maselele cariate de curand mi-am facut o extractie de masea prin luna februarie, iar acuma cateva zile a inceput sa ma doara maselele si urechia dreapta de imi vine sa ma urc pe pereti. Am luat niste medicamente de durere da nu prea isi fac efect, am luat: Aulin(praf), Algocalmin, Ketonal 500MG, Saridon am incercat aproapte tot nu mai stiu ce sa fac la dentist nu ma mai duc ca mi-a extras maseaua pe viu nu a functionat xilina (anestezia) cred ca nu a facut bine. Vreau sa incerc si remedii naturiste ! Ce imi recomandati ?!
2 comentarii
0
24-07-2012, ora 22:35
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Deci...suntem in august. Si au trecut 5 luni, care-i legatura cu maselele?
Eu nu te sfatuiesc sa te tratezi "dupa ureche" Nu toti medicii sunt la fel. Unii stomatologi sunt mai buni altii.o fac pentru bani - si restul nu conteaza :)

Du-te totusi la medic, o consultatie nu are cum sa-ti strice.

Poate ca nu are nicio treaba cu dantura-poate fi sinusul, urechea, etc. In plus daca ai otita, nici n-o sa-ti treaca cu ce iei tu acolo. Mergi la un ORList bun.

Si sa stii ca la stomatologii BUNI NU TE DOARE indiferent ce manevra executa. Nu mai traim pe vremea lui CEasca - cansd se scotea nervul fara anestezie
0
20-08-2012, ora 18:28
ancanicoleta
Nu este medic/terapeut
ancanicoleta
buna ziua.la fel de rau ma doare si pe mine partea de sus am gingia inflamata si de la masele mi s-a umflat si in cerul gurii.va rog spuneti-mi ce as putea sa iau?durerea urca spre ureche si de la antiinflamatoare imi simt maxilarul foarte greu cand vreau sa deschid gura. problema este ca nu sunt in romania, sunt in suedia si aici este foarte scump sa te vada un stomatolog.spuneti-mi ce as putea sa iau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •