ma ingras.cum pot sa slabesc?

18-05-2012
dorotheea
Nu este medic/terapeut
dorotheea
buna ziua! sunt o persoana plinuta am 88, 7 kg la ultima cantarire, nu am avut niciodata aceasta greutate, asta vara aveam 85 dar m-am mai ingrasat. merg foarte mult pe jos (asta e natura serviciului)nu merg la sala ca nu am unde in orasul nostru nu e sala de fitnes si nici nu as avea timp. eu cred ca mananc normal. adica nu abuzez. nu-mi place sa prajesc in ulei. nu abuzez cu dulciurile, mananc paine neagra. dar tot ma ingras. oare de ce? cum sa fac sa tin o dieta personazizata sa pot slabi vreo 20 de kg macar?
1 comentarii
0
18-05-2012, ora 11:35
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Dietele care ti se pot recomanda pe net sunt unele pur generale, care de obicei genereaza grave dezechilibre in organism..Cel mai usor e sa consulti un nutritionist, care pe baza unor analize si studiind modul de viata si obiceiurile alimentare, iti poate personaliza un regim de viata sanatos, cu ajutorul caruia sa slabesti pana la greutatea optima.
p.s de exemplu, eu am tinut dieta daneza, 13 zile, in care te saturi de oua fierte, mananci foarte putin, nimic n-are gust, am slabit 8 kg, dar daca dupa nu mananci foarte putin si bazat in special pe fructe si legume, intr-o saptamana pui tot la loc, chiar si cateva kilograme in plus
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.