ma simt mereu obosita

12-05-2007
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
problema mea este ca ma simt mereu obosita de vreo luna, mereu trag pe somn chear daca lucrez sau nu sunt obosita nu am putere am inceput sa iau niste magneziu si fer in speranta de a imi mai reveni dar am dearee culoare inchisa spre verde sa fie de la fer?de la 3 zile de vitamine anca ma simt obosita si observ ca ma enervez foarte repede, nu mai inteleg oare e ceva grav sau din cauza vremii, tin sa precizez sunt intro tara unde vremea e schimbatoare cand e soare cand ploua si tot asa, cateodata ma dor genunchii, cine ma poate ajuta orice sfat e bine primit multumesc
3 comentarii
0
12-05-2007, ora 00:00
al_dumitru
Identitate neconfirmată
al_dumitru
Buna,

sigur ca se poate sa fie si de la schimbarea conditiilor (mersul intr+o tara straina e oricum un stres) si de la clima, dar se poate sa ai si ceva la ficat, de esti asa de obosita. Daca ai ocazia sa iti faci un set de analize la ficat ar fi foarte bine.
Oricum, si daca gasesti un protector hepatic (LIV 52 de la Himalaya drug Company, e un medicament international si cred ca il gasesti si unde te afli tu) poti sa iei si de acela.

Diareea e de la magneziu, e una dintre reactiile pe care le are, si atunci ori opresti cura, ori iei mai putin. Iar vitaminele sa stii ca nu sunt intotdeauna echilibrate (adica sa contina doza zilnica recomandata, ori proportia in care are organismul nevoie). Asa ca nu lua si tu doza maxima recomandata acolo, ci doza minima. Daca scrie 1-3 pastile pe zi, ia 1. In general hipervitaminozele (adica doza prea mare) sunt mai greu de corectat si de suportat decat hipovitaminozele, la care organsimul omenesc rezista destul de mult.

Pa si succes. Afla care sunt dozele care ti se potrivesc si mergi pe ele. Oboseala ta poate fi si psihica, de stres, sau fiindca te supara ceva. Si atunci remediul e...sa nu te mai superi :)
0
13-05-2007, ora 00:00
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
msc, analize nu-mi pot face decat daca vin in tara mai astept pana in vara si ami fac toate analizele acasa.
0
21-05-2007, ora 00:00
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
S-ar putea ca problema ta sa porneasca de la sistemul digestiv si posibil de la ficat, bolile de ficat aduc cu sine oboseala continua si probabil si culoarea fecalelor tale de acolo se trage.Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  •