ma tot musc de buze si obraz!

05-11-2011
adina23ro
Nu este medic/terapeut
adina23ro
buna ziua!de vreo 2-3 ani imi tot musc buzele si interiorul obrazului, pana acum nu am luat-o in serios dar arata foarte urat si nu ma pot controla nici cum.e un tic nervos si nu stiu cum sa ma scap de el si mi-a zis cineva ca pot face cancer bucal.spuneti-mi va rog ce tratament sa iau, fiindca cred ca este o boala sau ceva bacterie.
3 comentarii
0
06-11-2011, ora 09:06
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Adina, daca ai rani cauzate de acele muscaturi in gura este bine sa consulti un medic ORL-ist pentru a le trata. Acum, in ceea ce priveste muscaturile, eu iti recomand sa mergi la un psihoterapeut pentru ca deseori problemele emotionale netratate duc la manifestari somatice. Problemele emotionale reprimate (neexprimate) se manifesta intr-un fel intotdeauna.
0
06-11-2011, ora 13:49
elenalaura
Nu este medic/terapeut
elenalaura
Buna ziua. Am avut acum 20 ani o pareza faciala. Am facut tratament si fizioterapie si mi-am revenit in proportie de 90%, zic eu. Cred ca am facut-o din cauze virale deoarece a fost insotita de o zona zoster in interiorul urechii. Acum, din cand in cand, mai ales cand vorbesc mult, (sunt cadru didactic si vorbesc si 7 ore ) am un spasm al obrazului. Asi dori sa stiu daca are legatura cu ce am avut in trecut si ce ar trebui sa fac.Ma ingrozeste gandul ca ar putea reveni. Va multumesc anticipat!
0
06-11-2011, ora 16:20
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Dna Elena stiu ca de multe ori oamenii aleg sa nu se prezinte la medic de teama a ceea ce pot afla. E ca si cum daca nu stiu ce am inseamna ca nu am acea afectiune. In realitate afectiunea exista si se poate agrava daca nu este diagnosticata si tratata.

Va recomand sa consultati un medic neurolog pentru a vedea daca nu cumva sunt afectati nervii faciali.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: