mai pot avea copii?
buna ziua am si eu o intrebare: acum 2 ani am avut un avort (15ani) si as vrea sa stiu daca e vrun risc de a numai avea copii:( mentionez ca am avut si 2 raceli la burta.
4 comentarii
Există o anumită corelaţie între antecedentele de avorturi şi sterilitate. Anexitele, dar mai ales cele cronice, sunt în mod cert una dintre cauzele sterilităţii. Asta nu înseamnă, nici pe departe, că dacă ai avut un avort şi două anexite, gata, eşti automat sterilă.
multumesc.. am intrebat pentru ca multi dintre prietenii mei spuneau ca exista riscuri foarte mari sa numai ai copii daca avortezi primul copil si mai ales la varste fragede...
asta e problema ta ????? fa-ti intai o viata, o cariera, si dupa aia gandeste-te la plozi...
slavered nu esti tu in masura sa comentezi la viata celorlalti laso pe ea sa se gandeasca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sarcina imediat dupa avort?
- 2sarcina dupa chiuretaj
- 3de ce nu mai raman insarcinata?
- 5pot sa raman insarcinata?
- 4este posibil sa fiu insarcinata dupa o sapt de la avort?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 3sarcina dupa chiuretaj
- 9se poate sa ramai gravida supa chiuretaj?
- 5Sarcina după chiuretaj
- 0Am pierdut o sarcina de curand, care sunt sansele sa raman insarcinata in urmatoarea luna
- 3Sex neprotejat dar fara finalizare la doua saptamani dupa avort - risc de sarcina
- 2Sarcina dupa una esuata
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 0Sex dupa avort
- 2Menstruatia dupa avort medicamentos
Mai multe informații despre: sarcina dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: