Mancarime piele
Buna ziua,
Am de aproximativ o saptamana o mancarime in zona superioara a gatului, mai exact in zona unde se "indoaie" gatul. Nu mi-au aparut pete sau eruptii.
Medicul de familie mi-a spus ca este de la cosmetice si mi-a prescris un unguent, insa nu are nici un efect.
Imi poate spune cineva daca ar putea fi alta cauza, deoarece nu am schimbat produsele cosmetice in ultima perioada.
Am de aproximativ o saptamana o mancarime in zona superioara a gatului, mai exact in zona unde se "indoaie" gatul. Nu mi-au aparut pete sau eruptii.
Medicul de familie mi-a spus ca este de la cosmetice si mi-a prescris un unguent, insa nu are nici un efect.
Imi poate spune cineva daca ar putea fi alta cauza, deoarece nu am schimbat produsele cosmetice in ultima perioada.
1 comentarii
Va sugerez un consult dermatologic. Va stiti alergica la anumite substante?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi ale pielii
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 3Mancarime teribila
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 5Mancarimi zona picioarelor si cea genitala
- 4Mancarimi ale pielii
- 3ten uscat cu mancarimi
- 2Mancarimi si bubite
- 6Mancarimi si urticarie in special noaptea. Imi ies bube de 1 cm in diametru noaptea
- 0Bubite rosii pe corp
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1Mancarime laba piciorului
- 2Mancarime de piele dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Mancarime mamelon
- 1Prurit și eritem la nivelul fetei
- 1Mâncărimi de piele
- 1Problema la nivelul mainilor
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pruritul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: