mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare

25-04-2012
arinaz
Nu este medic/terapeut
arinaz
acum 2 zile am inceput sa am mancarimi, apoi usturimi in interiorul vaginului+senzatie de urinat, nu mereu, insa s-a marit frecventa de urinare fata de cea pe care o aveam inainte; in plus senzatia de urinare vine brusc si nu o pot controla; de asemenea urina este urat mirositoare si deschisa la culoare; simt usturimi si la urinat; am observat ca mi s-a schimbat si secretia vaginala, este mai putina si nu mai are acea compozitie gelatinoasa, devine faramicioasa dupa ce se usuca.
sa fie candidoza? sau o infectie urinara?
va rog un raspuns!!!
2 comentarii
0
26-04-2012, ora 14:12
brunetul_love@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
brunetul_love@yahoo.com
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns..Tot cu o mancarime si niste mici borbonele rosi pe capul penisului si pe margine borbonele mai maricele si albe..Ma manaca de mor :) scuzati expresia..Va rog din tot sufletul sa-mi ziceti ce tre sa fac..Sa fie de la sapun si apa rece?????
0
27-04-2012, ora 14:01
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
Ti-am lasat mesaj privat pentru brunetul_love
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Ginecolog sau Urolog online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Infecția urinară
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.