Jet urinar fara presiune
Dimineata, la prima urinare a zilei, jetul urinar este foarte scazut, aproape picura. La pranz, in timpul serviciului, este undeva la 80% dintr-un jet normal iar seara scade spre 60%.
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
3 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 3Infectie urinara + nisip la rinichi
- 5Problema la urinare
- 15Posibila cistita interstitiala
- 5am 21 de ani si o piatra de 3, 7 mm
- 3Fetita 8 ani cu probleme urinare de 3 ani
- 7usturimi la urinare.. urina alba
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 4medicii nu gasesc un raspuns.. probleme cu urinatul in pat la adult
- 2senzatie de urinare
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 3neaparat 4 ore fara urinare sau prima urina de dimineata pt a da urocultura?
- 0URINARE FRECVENTA
- 0infectie urinara recurenta ?
- 0Infectie urinara.. urina tubure + secretie alba
- 0scurgere cu miros urat
- 1Infectie urinara recidivanta cu pseudomonas aeruginosa la 92 ani
- 2Ovule
- 0Eritrocite si leucocite urina
Mai multe informații despre: infectia urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: