Jet urinar fara presiune
Dimineata, la prima urinare a zilei, jetul urinar este foarte scazut, aproape picura. La pranz, in timpul serviciului, este undeva la 80% dintr-un jet normal iar seara scade spre 60%.
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
3 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot fi infertila?
- 3Analize urina
- 2infectie urinara
- 12klebsiella si sarcina
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 5infectii urinare repetate cu e. coli
- 3infectie urinara
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 2Infectie urinara
- 0Probleme urinare
- 1Infectie urinara sau?
- 0sumar urina leucocite 25
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 0Operaţii la tractul urinar în ţară
- 0Eritrocite si leucocite urina
Mai multe informații despre: infectia urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: