mancarimi ale scalpului

11-12-2009
xray_tick
Nu este medic/terapeut
xray_tick
buna ziua de cateva zile am macarimi ale scalpului acest lucru se intampla doar cand transpir sau imi este foarte cald in acel moment apar pete de culoare maronie pe scalp plus peste acest lucru mai apare si matreata asociata cu caderea parului, am incercat sampoane cu ketoconazol insa situatia se amelioreza adica se usuca dar nu se vindeca.ce as putea face in aceasta situatie ?va multumesc
1 comentarii
0
11-12-2009, ora 20:56
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Bună seara,

Ideal ar fi să consultaţi un medic dermatolog. Un simplu examen dermatoscopic poate să-l ajute pe medic să descopere cauza reală a acelui prurit (acelei mâncărimi), dar şi a pitiriazisului (mătreţii), ceea ce ar impune şi un tratament corespunzător şi cu grad mare de reuşită terapeutică.
Simptomele/semnele sunt mult prea complexe şi asociate pentru a vă putea permite să vă automedicaţi.
Până ajungeţi la medic puteţi folosi şamponul Blue Cap, este foarte eficient (este destinat îndepărtării rapide a mâncărimii, iritaţiei şi descuamărilor asociate cu mătreaţa şi seboreea scalpului). Documentaţi-vă cu privire la acest produs şi dacă vă surâde, utilizaţi-l până ajungeţi la medicul dermatolog (utilizarea acestui produs este o simplă sugestie, decizia vă aparţine în totalitate).

Toate cele bune şi multe binecuvântări;)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns