Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
Buna seara,
as dori sa-mi spuneti ce diagnostic as putea sa am. Am sa va spun acum simptomele. De vreo 2 saptamani sufar de urticarie cred, nu stiu exact. Ma apuca mancarimi pe spate si dimineata cand ma trezesc ma mananca foarte putin pe picioare(glezna) si pe maini(incheietura mainii). Tin sa mentionez ca acum, cateva zile am mancat icre de peste si dupa ~ 4 ore mi-au aparut niste bube pe maini, mai precis pe antebrat si in zona pieptului si abdomenului m-am inrosit..Aceste 'bubite'(erau foarte mici, gen 1-2 mm) au durat cam 5-10 minute.
In prezent am inceput un tratamente(de 4 zile am inceput sa i-au piriteze si noaptea numai am mancarimile).
Am inceput un regim:la pranz mananc morcovi+cartofi fierti, dupa amiaza mananc cateva felii de gem de prune(facut in casa) sau compot de visine(la fel, facut in casa) si seara cartofi fierti facuti piure si piept de pui facut pe gratar.
Imi puteti spune ce am?
as dori sa-mi spuneti ce diagnostic as putea sa am. Am sa va spun acum simptomele. De vreo 2 saptamani sufar de urticarie cred, nu stiu exact. Ma apuca mancarimi pe spate si dimineata cand ma trezesc ma mananca foarte putin pe picioare(glezna) si pe maini(incheietura mainii). Tin sa mentionez ca acum, cateva zile am mancat icre de peste si dupa ~ 4 ore mi-au aparut niste bube pe maini, mai precis pe antebrat si in zona pieptului si abdomenului m-am inrosit..Aceste 'bubite'(erau foarte mici, gen 1-2 mm) au durat cam 5-10 minute.
In prezent am inceput un tratamente(de 4 zile am inceput sa i-au piriteze si noaptea numai am mancarimile).
Am inceput un regim:la pranz mananc morcovi+cartofi fierti, dupa amiaza mananc cateva felii de gem de prune(facut in casa) sau compot de visine(la fel, facut in casa) si seara cartofi fierti facuti piure si piept de pui facut pe gratar.
Imi puteti spune ce am?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mancarime pe tot corpul
- 5De o luna de zile am mancarime a pielii pe tot corpul
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 5Am o mancarime a pielii picioarelor :(
- 7Mancarimi dupa baie
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 5pitiriazis.. de doua luni ma mananca pielea ingrozitor; imi vine sa urlu!
- 7Eczema atipica vara
- 1alergie, urticarie
- 2mancarimi, senzatie caldura in urechi si gat
- 0ma pot vopsi cand am urticarie? va rog, un raspuns urgeeent!!
- 0Intrebare despre antihistaminice
- 3Urticarie, scabie sau alergie la frig?
- 1prurit
- 1Mâncărime pe piele
- 0Furnicaturi in piele
- 3Dermatologie - am o mâncărime de piele de care nu mai scap
- 0Umflaturi pe piele cu mancarime si roseata - imi apar aproape zilnic
Mai multe informații despre: Urticaria Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: