Mancarimi si miros neplacut in partea intima !

22-11-2018
leftea2
Nu este medic/terapeut
leftea2
Buna ziua ! Acum 2 saptamani am avut niste acturi sexuale cu 3 fete diferite dupa ultima fata la 2 zile am avut un act cu prietena mea la care avea ciclu in toate cazurile neprotejat ! Dupa asta am inceput sa am simptome ciudate mancarimi pe capul penisului, injurul gaurei unde iese urina sa inrosit putin, cand ma urinez ma ustura putin , a mai aparut si un miros neplacut indiferent de cate ori fac baie ( POSIBIL in momentul asta noaptea ma ia-u caldurile si transpir in palme si ziua de asemeni, am dureri usoare de oase - aceste nu le pot numi simtome cu precizie.Vreau sa mai mentionez ca acum 4 ani in urma am avut un act sexual cu o fata si avem scurgeri galbuie si mancarimi mari asemeni era rosu tot capul penisului, nu am contactat nici un medic a trecut de la sine ) ! Am infectie sau ce se intampla va rog ajutati-ma !!! Urgent !!!
2 comentarii
0
22-11-2018, ora 20:49
Evelyn.
Nu este medic/terapeut
Evelyn.
Nimeni nu poate sa iti puna diagnostic si tratament pe internet, mergi la medic, sa vada exact cum arata si ce este. Probabil ai contactat o boala cu transmitere sexuala, dar chill, toate se trateaza, trebuie doar sa-ti faci curaj sa mergi la medic si ia-o si pe prietena ta.
0
26-11-2018, ora 14:05
Passadena
Nu este medic/terapeut
Passadena
Buna ziua tuturor.am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră.Am o fetita de 7 ani care face canto de apx 2 ani și are multe premii chiar și internaționale in acest sens iar la ultimul festival local sa ai spun, brusc nu a mai vrut sa urce pe scena sa cânte pe fond emoțional spunând ea și de frica sa nu greșească.mentionez ca in juriu era chiar și profesorul care o pregătește...cu toate insistentele noastre ea lansează și spunea clar ca nu urca sa cânte.Noi am fost șocați de reacția ei nemaiîntâlnită pana atunci in întreaga ei cariera...a urcat e scena de la 4 ani fără nici un fel de emoții...pana astăzi.Poate fi un blocaj emoțional sau o frica de ceva? Va rugam sa ne ajutați cu sfaturi.Va mulțumim anticipat! N
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: