Mandibula - un fel de click când inghit și cand închid gura

22-03-2023
Iul98
Nu este medic/terapeut
Iul98
Aud ca un fel de click când inghit, uneori și cand închid gura.e grav?cum se poate rezolva.am avut 9 opturatii într o luna.e cam mult pentru articulații?
2 comentarii
0
23-03-2023, ora 13:46
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Faceti un consult ORL.
0
24-03-2023, ora 06:53
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

Sunetul de click atunci când înghițiți sau închideți gura poate fi cauzat de o serie de factori diferiți, cum ar fi disfuncția articulației temporo-mandibulare (ATM), tensiunea musculară, disfuncția musculară sau chiar probleme dentare.

Este important să discutați cu un medic dentist pentru a determina cauza exactă a sunetului și pentru a obține un diagnostic precis. În cazul în care sunetul este cauzat de o disfuncție a ATM, acest lucru poate necesita tratament cu un medic specialist, precum un medic dentist sau un ortoped, în funcție de gravitatea problemei.

În ceea ce privește numărul de obturații pe care le-ați avut într-o lună, acest lucru poate varia în funcție de situație. Este posibil să fi avut un număr mare de carii sau probleme dentare care necesitau tratament, ceea ce a condus la un număr mai mare de obturații. Nu are importanță numărul de obturații realizate ci corectitudinea adaptării lor în mușcătura dvs.


Cu drag va stau la dispoziție dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: