masaj uterin sau stimulare sexuala?sunt derutata..

16-11-2009
mirela cris
Nu este medic/terapeut
mirela cris
am o intrebare f. delicata pt. un ginecolog. Sunt o graviduta de 4 luni.Am fost la un contol obisnuit la ginecologul meu.Ma-m plans medicului ca am o secretie insotita de usturimi.Binenteles ca medicul mia facut un oarecare control, mai apoi i-mi spune ca-mi va face un masaj uterin, din nu stiu ce motive.Masajul uterin fiind de fapt o stimulare sexuala, cu atingeri de clitoris si miscari ale degetelor sale in uterul meu din ce in ce mai rapide...In fine, , nu am putut de rusine sa-i privesc chipul, sa-i vad reactia de medic sau barbat cu hormonii ridicati la cap.La un moment dat i-am cerut sa se opreasca.El sa comportat normal ca si cum nimic nu sar fi intamplat, spunandumi.., , STIU CA ESTE UN MASAJ MAI CIUDAT DAR VEI VEDEA CAD DE RELAXAT ESTE UTERUL ACUM, ,.Intrebarea mea este, a fost masaj uterin, se practica asa ceva in ginecologie, sau mi-a facut medicul meu cadou un orgasm, ca eu chiar nu-mi pot explica. Nu am nimic cu medicul nu vreau sa-i cauzez neplaceri, vreau doar sa inteleg ce sa intamplat.
1 comentarii
0
17-11-2009, ora 16:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ce legatura are secretia si usturimea cu relaxarea uterina???? sfatul meu este sa schimbi ginecologul.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici