Masea - sa îmi scoată plomba provizorie după 2-3 luni

Ce se poate întâmpla dacă de exemplu azi îmi scot nervul și îmi pune tratament, dar eu merg după 2-3 luni sa îmi scoată plomba provizorie ?
1 comentarii

Buna ziua! In functie de ce tratament se pune in interior, trebuie stat cateva zile sau chiar cateva luni. Daca tot mergeti la tratament, lamuriti-va in cadrul sedintei respective.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 6Durere dupa plomba de canale
- 5Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
- 2Întrebare pansament
- 3obturatia de canal
- 3Tratament de canal.
- 2Infecție măsea
- 2Plomba provizorie
- 4Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 7Obraz și ochi umflat în urma unei intervenții stomatologice pe canalele premolarului
- 0Lucrare canal
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 2Ajutați-mă va rog! abces dupa curatare canale
- 1Tratament și obturatie canal
- 0Obturatii de canal
- 0Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
Mai multe informații despre: Obturatia de canal Obturatia provizorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: