Masea cariata si fractura de radacina

23-06-2016
DaniDDD
Nu este medic/terapeut
DaniDDD
Buna ziua,

Maseaua mea cu probleme a trecut prin mainile multor dentisti, totul a inceput in momentul in care mancam ceva si un colt din ea s-a rupt, la o saptamana doua distanta a inceput sa ma doara groaznic. Am fost la stomatolog in orasul meu natal, acolo doamna stomatolog mi-a scos nervul. Datorita faptului ca nu am mai putut sa stau acasa, nu am mai ajuns la urmatoarea consultatie si am ajuns in Bucuresti datorita faptului ca ma durea incredibil de rau. Am fost la un cabinet pe la Grozavesti, nu recomand, acolo o doamna dentist mi-a curatat canalele deoarece erau pline de sange si mi le-a umplut cu calciu sau cu ce se umple ele. Din pacat, dupa cimentare doamna doctorita a uitat o bucata de vata in maseaua mea pe care a cimentat-o cu un pansament provizoriu pentru o luna.
Dupa o saptamana, au aparut niste dureri groaznice, am ajuns din nou la dentist si acesta a gasit faptul ca am infectie in masea datorita acelei bucatele de vata. Un fel de malpraxis. Mi-a scos bucatica de vata, am luat antibiotic, mi-a slefuit maseaua pentru a urma sa imi pun una de portelan . Mi-a facut coronita din titan sau ceva de genul, dupa care mi-a pus-o, am ajuns acasa si m-au luat niste dureri groaznice, m-am intors a doua zi si am facut radiografie si a observat ca am o fractura de radacina. Nu am mai fost de o saptamana la dentist datorita programului incarcat, nu mai m-a durut pana ieri, acum cred ca am iar infectie. Dentistul la care merg acuma spune ca poate rezolva problema cu fractura de radacina, chiar se poate asa ceva ? Ce se recomanda ? Extractia sau repararea radacinii? Maseaua mea arata groaznic, sunt genul de persoana obisnuita sa am dintii aproape perfecti, iar aceasta este neagra de la infectie si carii.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul