masea crapata...?

29-03-2009
viorica spataru
Nu este medic/terapeut
viorica spataru
anul trecut in octombrie am mers la dentist pt a mi trata o carie la o masea.Caria a fost mica asa ca nu a fost nevoie sa mi se scota nervul. Totusi de atunci nu pot manca in acea parte pt ca simt o sensibilitate (ca o electrocutare) la acea masea. Am mers din nou la dentist si acesta mi a dat jos plomba si mia inlocuit o cu alta plomba tratata. Am asteptat cateva saptamani bune sa si faca efectul dar degeaba. in final medicul mi a spus ca e posibil ca maseaua sa fie crapata si din cauza asta e sensibila. Simt acea electrocutare la ea cand beau apa, suc,...etc.. de mancat in ea nici nu mai zic, e imposibil. E totusi ciudat, acea electrocutare o simt undeva in mijlocul maselei (top) intr un anumit punct. CE sa fie... si ce e de facut? doctorul mi a propus sa mi imbrace maseaua dar chiar si asa nu mi garanteaza ca o sa fie ok. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
1 comentarii
0
30-03-2009, ora 00:11
Dr. Savu Razvan Alexandru
Stomatologie, Pitesti
Dr. Savu Razvan Alexandru
Va trebuie un consult mai amanuntit.in nici un caz nu va "imbracati" dintele respectiv. Nu o sa rezolvati problema asa. Exista posibilitatea unei linii de fractura. Cautati un cabinet dotat cu un microscop pentru o verificare mai amanuntita.Multa bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul