masea crapata...?
anul trecut in octombrie am mers la dentist pt a mi trata o carie la o masea.Caria a fost mica asa ca nu a fost nevoie sa mi se scota nervul. Totusi de atunci nu pot manca in acea parte pt ca simt o sensibilitate (ca o electrocutare) la acea masea. Am mers din nou la dentist si acesta mi a dat jos plomba si mia inlocuit o cu alta plomba tratata. Am asteptat cateva saptamani bune sa si faca efectul dar degeaba. in final medicul mi a spus ca e posibil ca maseaua sa fie crapata si din cauza asta e sensibila. Simt acea electrocutare la ea cand beau apa, suc,...etc.. de mancat in ea nici nu mai zic, e imposibil. E totusi ciudat, acea electrocutare o simt undeva in mijlocul maselei (top) intr un anumit punct. CE sa fie... si ce e de facut? doctorul mi a propus sa mi imbrace maseaua dar chiar si asa nu mi garanteaza ca o sa fie ok. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
1 comentarii
Va trebuie un consult mai amanuntit.in nici un caz nu va "imbracati" dintele respectiv. Nu o sa rezolvati problema asa. Exista posibilitatea unei linii de fractura. Cautati un cabinet dotat cu un microscop pentru o verificare mai amanuntita.Multa bafta!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila