Masea cu durere la atingere
Am o sanatate dentala foarte slaba nu ma spal pe dinti des si asta inseamna ca eu am multe cari
dar o masea ma doare extrem de rau cand o ating are niste gauri in ia din cauza cariilor am sa ma duc la un stomatolog luni dar nu stiu daca este ceva important.
Durerea se simte la masea, gat si partea stanga a fetii.
Durerea este pulsativa
dar o masea ma doare extrem de rau cand o ating are niste gauri in ia din cauza cariilor am sa ma duc la un stomatolog luni dar nu stiu daca este ceva important.
Durerea se simte la masea, gat si partea stanga a fetii.
Durerea este pulsativa
2 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea dvs aveti infectie la masea.
Va recomand sa mergeti cat mai repede la medic.
Din descrierea dvs aveti infectie la masea.
Va recomand sa mergeti cat mai repede la medic.
Buna ziua, dupa cum spune colega mea, este posibil sa se fi format infectie la masea, se va vedea si clinic si pe radiografie. Urmatoarea etapa este sa se umfle. Dupa cum banuiti probabil, igiena orala zilnica cu etapele ei ( periaj 2-3 ori pe dinti/ ata dentara/ apa de gura, igiena alimentatie ) este esentiala pentru prevenirea afectiunilor dentare si pentru mentinerea tratamentelor. Asa ca va sfatuiesc sa luati in considerarea si partea aceasta, ca si tratamentul maselei respective.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 4am ajuns la capatul puterii
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 5durere dinti extinsa
- 79Durere insuportabila de masea
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 4durerea si alaptarea
- 0Durere masea
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 1dureri de masele si ureche
- 7ma doare maseaua
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 1durere dentara
- 1Durere măsea UL5, UL6
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 3durere dinte
- 2Durere nelocalizata
- 3Dinti amortiti