Masea extrasa
Intrebare:
In urma extractiei unei masele, ultima sus pe stanga(va rog sa scuzati exprimarea!) eu simt o bucatica de os sau masea, nu stiu ce-o fi, care efectiv zgarie la atingere. Cum extractiile precedente au avut loc in timpuri demult uitate, eu chiar nu mai stiu daca-i normal asa sau altfel. Este osul maxilarului sau rest de masea?
Va multumesc foarte frumos!
In urma extractiei unei masele, ultima sus pe stanga(va rog sa scuzati exprimarea!) eu simt o bucatica de os sau masea, nu stiu ce-o fi, care efectiv zgarie la atingere. Cum extractiile precedente au avut loc in timpuri demult uitate, eu chiar nu mai stiu daca-i normal asa sau altfel. Este osul maxilarului sau rest de masea?
Va multumesc foarte frumos!
2 comentarii
buna ziua! nu, nu este normal. este posibila oricare din cele doua variante: rest din molar ramas neextras sau o exostoza ( margine osoasa ramasa neacoperita de gingie prin vindecare)
in urma cu cat timp s-a facut extractia?
mergeti pentru un control la medicul care v-a extras molarul!
in urma cu cat timp s-a facut extractia?
mergeti pentru un control la medicul care v-a extras molarul!
Multumesc foarte frumos pentru raspuns!
Extractia a avut loc pe data de 1 octombrie 2014. Intre timp, pe 27 octombrie acel "nu stiu ce" s-a desprins de la sine, iar in acest moment nu mai am niciun rest de masea proprie sau (poate) de resturi din costructia care a fost pe radacina acelei masele, sau orice o fi fost ce-a fost(mister!!!). Si abia acum nu mai sangereaza la periaj.Sper ca se vindeca in totalitate si bine.
Extractia a avut loc pe data de 1 octombrie 2014. Intre timp, pe 27 octombrie acel "nu stiu ce" s-a desprins de la sine, iar in acest moment nu mai am niciun rest de masea proprie sau (poate) de resturi din costructia care a fost pe radacina acelei masele, sau orice o fi fost ce-a fost(mister!!!). Si abia acum nu mai sangereaza la periaj.Sper ca se vindeca in totalitate si bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 5Extractia maselelor
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 4Aparat dentar mobil sau extractie premolari permanenti
- 2operatie de extractie la premolar
- 3extractie canin(incisiv)
- 2Masea cu infectie extrasa
- 1probleme cu dinti
- 1Post operatie masea de minte
- 0extractie masea minte
- 1Mancarimi dupa extractie
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 0Dupa extractia maselii de minte si umflarea fetei
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 2Extractie
- 2Extracție masea
- 1Anestezia in sarcina
- 1Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
- 1Îngrijirea zonei după extracția dentară
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: