Masea ingropata in gingie

02-09-2020
Maxie Str
Nu este medic/terapeut
Maxie Str
Buna ziua, sunt disperată! Acum 3 ani am mers cu avionul, iar după 2 zile a inceput să ma doare maseaua din partea stanga jos de incremeneam, in fiecare noapte, am stat cu durerile aproximativ 1 an de zile, insă nu exista noapte de la dumnezeu sa nu am aceasta durere care urca si spre ureche, incat incepusem sa cred ca la ureche am o problemă, cand m-am reintors in romania, am mers la orl, tot ca sa scap de doctorii stomatologi, nimic, bineînteles! Mi-am facut curaj, am mers la stomatologie intr-un final, dorind sa imi extrag o masea care era distrusă, terminata, la nivelul gingiei( tin sa mentionez ca am o dantura extrem de proasta) si mă gandeam ca aceea este sigur cauza si vorba aceea, ma duc, o extrage, larevedere ! S-a intamplat, intocmai, doar ca la radiografie mi s-a aratat că am o masea de minte care crescuse urat si nu erupea, si impingea in radacina, canal, nustiu mai exact termeni, iar la maseaua cu pricina pe rădăcină aveam un fel de punguta, totusi ceva ce e de rau, din cate imi amintesc, însă nu mai stiu termeni exacti. S-a rezultat cu o interventie chirurgicala etc etc.
Acum adevaratul motiv penteu care sunt super speriata este urmatorul, am calatorit recwnt cu avionul, acum 3 saptamani si cum am aterizat iar o durere a unei alte masele, insa de data aceeasta in dreapta sus, tin sa mentionez ca de la interventia chirurgicala de acum 2 ani eu nu am mai stiut ce e aceea durere la nicio masea desi toate sunt distruse grav.
Revenind, din masea mai exista doar 3 ciobulete, negre toate, restul doar cărniță ce pare ca imbracă acele resturi, este super inflamata, stiu ca am o infectie deoarece pulseaza haotic, gingia are o culoare care nu este specifica, care da spre alb pe alocuri, orice atingere acolo mă inebuneste, nu pot manca mai nimic, decat supe, dar nu sunt o mare fană, si aleg să mor de foame! Tin sa precizez ca i-au Amoksiclav de 1000 de o saptamana, la interval de 12 ore si nu vad nicio schimbare majora, poate doar ca aveam o umflatura dedesuptul ochiului si e mai micuta acum. Ma doare incontinu, nu doar noaptea ca in cazul de mai sus, combin antibioticul cu ketonal, nurofen, aulin, caffetin, tot ce prind pe bajbaite, cand durerea e insuportabila! Doresc sa vin in romania, sunt in anglia momentan, si nu am un dram de incredere in medicii de aici, m-ai ales ca stiu ccsprobabil la mine ar fii ceva mai complex avand in vedere cioburile ingropate, însă intrebarea mea care poate parea aiurea, însă doar la asta ma gandesc.
Pozitia maselei este pe partea de sus dreapta cum am mai spus si imi este foarte frica de lucrarea in aceea zona avand in vedere ca este sus si nu jos, imi e frica sa nu am nevoie de interventie chirurgicala si in cazul asta si sa nu apara complicatii ! Va rog dati-mi un sfat, sa astept sa se retraga de la sine sau si sa vin in romania sau sa mai xontinui cu antibioticul, insa nu prea as mai dori deoarece ma simt destul de rau, ma simt extrem de slabita, am ameteli, gatul ma inteapa, capul pieptului pare ca imi "fierbe", simt ca ma distrug ! Dar nici nu as vrea sa ma simt vinovata ca l-am intrerupt poate chiar cand era cea mai mare nevoie de el...v-as fii recunoascatoare daca mi-ar da cineva un mic sfat!
1 comentarii
0
02-09-2020, ora 22:28
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, daca dupa o saptamana de antibiotic nu-s imbunatatiri, trebuie actionat si local prin extractie/ drenaj local. Daca mai aveti radiografia (OPG) chiar veche, cea din urma cu 2 ani, ajuta orientativ sa se vada aspectul radacinilor/ vecinatatilor. Tineti si ceva rece pe obraz. Va sfatuiesc sa nu taraganati si sa mergeti la tratament. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul