Masea rupta

Buna ziua! Fetita mea are 14 ani si i-a cazut o bucata dintr-un premolar cand manca(partea din fata).Este rupta doar jumatatea de jos, nu e rupta pana la gingie.Fetita mea mi-a spus ca a mai durut-o putin, dar i-a trecut fara sa ia vreo pastila.Deja am programat-o la stomatolog, dar as vrea sa stiu, daca maseaua e foarte putin cariata la radacina, trebuie scoasa sau este nevoie doar de plomba?
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
2 comentarii

Daca s-a spart o bucata buna din premolar, cea mai buna solutie este coronita de portelan. Este si estetica, si durabila.

Este o bucata subtire si mica(parte exterioara numai), nu s-a rupt mult, insa pare putin cariat premolarul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mi se rup bucati din dinti
- 7Dinte ciobit
- 7Masea rupta, durere
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 4Am un dinte rupt. Ce sa fac?
- 1Masea rupta pana la gingie
- 2dinte rupt cred
- 1premolar rupt
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 3Mi s-a rupt un dinte in timp ce mestecam
- 1Dinte ciobit
- 2Lucrare dentara
- 2Dinte spart
- 2Se misca un colt din masea
- 5Ce se intampla daca mai am doar un colț dintr-o masea
- 1Dinte rupt la dentist
- 4Masea rupta pana la gingie
- 1Măsea găurită/perforata
- 3Canin cazut
- 2Dintisor de lapte
Mai multe informații despre: dinte rupt