masea umflata
buna ziua,
acum 1 an mi-am imbracat o masea iar acum langa ea, in partea dreapta jos mi-a aparut o umflatura si ma doare ingrozitor.ce medicamente sa iau? practic ma doare sub masea iar acum mi s-a umflat.
acum 1 an mi-am imbracat o masea iar acum langa ea, in partea dreapta jos mi-a aparut o umflatura si ma doare ingrozitor.ce medicamente sa iau? practic ma doare sub masea iar acum mi s-a umflat.
1 comentarii
aveti nevoie de un tratament de canal pentru rezolvarea infectiei. daca sub coroana nu aveti si pivot, acest tratament de canal se poate face prin coroana, fara indepartarea ei. in caz contrar, coroana trebuie taiata, tratata infectia, si apoi refacuta lucrarea.
momentan puteti lua antibiotice ( augmentin, amoxicilina) dar acestea vor ameliora doar temporar problema. faceti o radiografie si mergeti la medicul care v-a facut lucrarea...
momentan puteti lua antibiotice ( augmentin, amoxicilina) dar acestea vor ameliora doar temporar problema. faceti o radiografie si mergeti la medicul care v-a facut lucrarea...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila