Masea umflata

Buna ziua ! De vineri mi s-a umflat o masea, nu este cariata, are o plomba de cateva luni. Am inceput de ieri sa iau Amoxicilina 1000 mg ( 1 la 8 ore ). Ce pot sa fac pentru ca umflatura sa se retraga cat mai repede, maine incepe scoala si nu as vrea sa lipsesc chiar din prima zi, sau sa ma duc la scoala cu obrazul umflat.
Functioneaza compresele reci ?
Functioneaza compresele reci ?
1 comentarii

antibioticul va ajuta infectia sa se localizeze, dar nu este suficient. este necesara interventia locala pentru drenarea abcesului, evident in cabinetul stomatologic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nevralgie?
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 5am 3 afte in gura, apar destul de des... uneori chiar si odata la 3 luni
- 4Bubite albe dureroase in gura - gingie, obraz- posibil afte?
- 3polip sau tumora?
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 7Water laser MD inlocuieste freza
- 8puroi la masea
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 3puroi la masea
- 2Puroi la masea!
- 7Eficienta radioviziografului
- 8Afte Bucale (poze) - Un cosmar fara rezolvare
- 1Prevenirea racelilor si aftelor in cursul chimioterapiei si radioterapiei
- 2Puroi la masea... nu vreau extractie ci doar un tratament
- 1Masea putrezita