maseaua de minte
Inca nu am consultat un medic stomatolg, doresc sa aud o parere de la cineva calificat in domeniu inainte de a ma arunca pe scaun. Pe partea dreapta superioara a maxilarului, cand ating cu degetul este un strat fin de carne iar cand apas se simte durere, chestia e ca nu ma deranjeaza dar mirosul provocat din zona aceea este ingrozitor de urat, care ar fi explicatia? multumesc anticipat
2 comentarii
buna.de 3saptamani am scos doua masele de minte.amandoua cele de sus.una m.a durut groaznic...dar nu a fost nevoie sa mi.o scoata si pe cea din inaintea ei...la vreo 4zile dupa extractii am inceput sa am dureri de maxilar, sa trosneasca si sa nu mai pot sa deschid gura normal.imi este frica sa nu raman cu maxilaru blocat.ce sa fac?medicu mi.a zis k trebuie sa le scot si pe cele de jos.k o sa.mi creeze probleme...intre.adevar ma si deranjeaza.dar.ce trebuie sa fac sa scap de aceste dureri?
eu acum cateva zile mi-am scos o masea de minte, in 10 minute a iesit, n-am simtit nimic, mi-a fost frica de necunoscut, n-am dureri, nu am nimic
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar