Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
Buna ziua, vreau sa va intreb ce complicatii pot aparea daca nu scot maseaua de minte din partea dreapta jos, mentionez ca aceasta nu are loc sa iasa in totalitate (a iesit doar 3 sferturi din ea) si imi forteaza maxilarul si muschiul facial si am si ganglionii umflati se pare din aceasta cauza.Imi spuneti va rog daca dupa extractia acesteia o sa scap de aceste pb?O sa ma duc la extractie luna aceasta.Va multumesc.
2 comentarii
complicatii..vad ca au inceput sa apara...ar mai fi durere, umflatura.(pentru inceput)..etc. Indicatia de extractie este absoluta si duce la eliminarea complicatiilor.
Buna ziua membrilor si in special medicilor stomatologi pt ca as avea o intrebare.
In timpul extractiei maselei de minte din dreapta jos in cazul in care aceasta este iesita doar un sfert
si lipita aproape de maseaua vecina, in acest caz este inevitabila lovirea maselei vecine in timpul extragerii?
Va multumesc ptr raspuns
In timpul extractiei maselei de minte din dreapta jos in cazul in care aceasta este iesita doar un sfert
si lipita aproape de maseaua vecina, in acest caz este inevitabila lovirea maselei vecine in timpul extragerii?
Va multumesc ptr raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 2extractie masea de minte
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 2Carie masea de minte
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 4maseaua de minte cariata
- 1extractie masea minte
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 1interventie chirurgicala 'masea minte'
- 6Care este maseaua de minte?
- 2Maseaua de minte
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 5Operație molar de minte
- 15Stomatologie
- 3Molar de minte
- 2Molar de minte - problema după îndepărtarea țesutului cu laserul
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: