Masele cariate... durere

Am si eu o masea cariata, am fost la stomatolog/ă mi-a scos nervul, mi-a facut opturatie de canal, etc si ce se mai fac e, mi-a pus o plomba provizorie.Acum cateva zile mi-a cazut, nu este o problema foarte grava ca mi-a cazut, chestia este k ma mananca gingia ingrozitor de tare si uneori ma mai si doare maseaua sau ceva de genul pentru k nu imi pot da seama.Ce as putea face, sau ce medicamente as putea sa iau?Am luat analgezice dar dupa cateva ore imi reapare durere!E posibil sa fie infectie?Astept raspuns!Multumesc!

1. plomba temporara este temporara, asa cum ii spune numele, si ea ar trebui inlocuita cu una permanenta imediat ce se constata ca nu e nici o infectie, sau pusa alta la fiecare noua inspectie a starii dintelui afectat;
2. mincarimea gingiei este un semn clar al prezentei unei infectii acolo, fie la nivelul gingiei fie la radacina maselei afectate (probabil s-a acumulat lichid/puroi la radacina si trebuie curatat canalul din nou - oricum asta se face de citeva ori pina sa se puna plomba definitiva);
3. nu lua medicamente fara sa-ti fie prescrise de un stomatolog, in functie de tipul afectiunii si alte lucruri se prescriu anumite medicamente in anumite cantitati.
Cu alte cuvinte mergi la stomatolog cit mai repede posibil si trateaza acea masea cum trebuie si complet, nu te opri imediat ce inceteaza durerile si ai plomba temporara pentru ca poti pierde acea masea si e pacat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 3Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 2Cat costa o plomba?
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 1Problema masea cariata
- 1obturatie canal - ceva normal ?
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 1Problema molari de minte
- 5Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
- 1M-a durut o plomba.
- 1Durere masea
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 3Durere masea dupa obturatie coronara
- 3Plomba dentara.
- 7Durere masea
- 5Molar, nerv scos.
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 0Durere persistenta după tratament de canal
Mai multe informații despre: Plombele dentare Obturatia de canal durerea dupa obturatie nervul dentar