maseluta de minte

luni am facut operatie la o maseluta de minte, la 30 de min dupa mi s-a umflat toata fata si gatul si s-a intarit, am fost in fiecare zi la control, am facut infectie, mi-a scos firele dupa 3 zile ca sa se dreneze locul, acum mai sunt doar putin umflata si vanata la obraz dar m-au apucat niste dureri groaznice, la inceput mi s-a dat cefalexin de 500, am luat si piafen si nurofen forte si degeaba ma lasa 2 ore apoi iar ma doare.Azi mi-a zis sa iau tador si vitaseng, nu mai suport durerea
2 comentarii

te inteleg acum trei saptamani am suferit si eu la fel o extractie de molar de minte si a fost groaznic.am avut si complicatii pe langa faptul k a uitat cateva fire din 4 sau 5 cate au fost a extras decat unul cik le-am inghitit, nu mai are importanta k le-am scos eu vreo 2 dupa o saptamana.am avut dureri groaznice de nesuportat si am luat ketonal de 150, am ajuns si la 6 in 24 de ore artro pt k ma dureau articulatiile maxelarului si arcoxia, fiole de algocalmin chiar si un anestezic local dentocalmin (nu il recomand)toate acestea nu aveau efect decat maxim 3 ore dupa care incepeau iar durerile.dupa o saptamana de chin am fost la un medic la facultate si mi-a zis k durerile sunt si de la resturile care intra in locul unde a fost dintele iar ele se vor diminua daca voi curata constant locul cu ser fiziologic, corsodil, sau betadina asta am si facut cu ajutorul unei seringi am putut curata locul acela.sper sa iti treaca si sa nu mai ai probleme.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8masea minte - operatie
- 2Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 17inflamare gingie la maseaua de minte
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 10Formatiune alba in locul extractiei
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 6durere masea de minte?
- 7plomba dureroasa
- 1Probleme dentare
- 8Dureri si pocnituri la incheietura maxilarului
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 0Masea de minte probleme mari
- 1Durere la maseua de minte
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 1Molar de minte spart
- 1Problema molari de minte
- 6Durere insuportabila (zona maselei de minte)
- 1Ganglioni umflati si masea minte
- 2Măsele de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: