Massea tratata ce deranjeaza

Buna ziua!Saptamana trecuta am mers la dentist pt a-mi trata o masea cariata sia -mi scoate un nerv la alta.Dupa prima zi in care am crezut ca nervul a fost scos a inceput sa ma doara si am facut infectie.am luat antibiotic dupa 5 zile am mers iarasi, alta anestezie, iar a curatat acolo dupa care mi a zis sa merg a doua zi sa imi puna plomba.D -na dr mi a zis ca a pus antibiotic acolo si ca o sa ma doara 48 de ore.A trecut o sapt si inca doare cand mananc.Am sunat o la care mi a zis ca e plomba prea mare si mai trebuie luat din ea.E adevarat?Cu nerv scos, poate sa doara asa, sau am tot infectie?Va multumesc
2 comentarii

Buna dimineata,
Obturatia de canal poate sa doara 10-14 zile.
Durerea cedeaza la antiinflamatorii.
Obturatia de canal poate sa doara 10-14 zile.
Durerea cedeaza la antiinflamatorii.

Buna ziua,
Va recomand sa nu puneti nici o plomba definitiva pana nu clarificati ce aveti acolo facut si pana nu se calmeaza durerea. Faceti si o radiografie de control a obturatie de canal.
Poate durea dupa obturatia de canal e adevarat dar pot fi si altele cauzele.
Din Ceea ce descrieti dumneavoastra ceva nu este foarte clar.
O zi buna!
Va recomand sa nu puneti nici o plomba definitiva pana nu clarificati ce aveti acolo facut si pana nu se calmeaza durerea. Faceti si o radiografie de control a obturatie de canal.
Poate durea dupa obturatia de canal e adevarat dar pot fi si altele cauzele.
Din Ceea ce descrieti dumneavoastra ceva nu este foarte clar.
O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 0Problema cu o masea plombata nu demult
- 6Durere dupa plomba de canale
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 2Durere la un dinte plombat
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 3Durere măsea plombata
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 0Ajuta.ti.ma - durerea persista la rece si la dulce.. ce poate fi??
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 1Dureri masea plombata
- 3Masea plombata dureroasa
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 2Durerea masea fara nerv
- 0Durere ureche, dupa anestezie masea
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie durere dinte fara nerv