mastoza fibrochistica
Buna ziua, am 48 de ani si in urma unei ecografii am fost depistata cu nodul la sin, si am luat legatura cu un doctor endocrinolog care mi-a prescris un tratament si am facut si o mamografie.. unde a reiesit un nodul f mare si vechi.In timp eu aveam dureri la ciclu si ma simtit ceva dar se retrageau si incetau dererile motiv pentru care nu m-am dus din timp la doctor, Dupa mamografie am repetat ecografia, in care nodulul de la sinul drept de dimensiune de 20mm masa shistica benigm si s-a observat si la sinul stin noduli mai mici de 5-7 mm.
concluzia ecografica :fara anomalii ecografice suspecte, intre timp am continuat tratamentul indicat de medic cu medrol 16 si tamoxifen. naturist cataplasma cu argila si suc de varza, si mi s-a spus sa mai repet ecografie peste citeva luni, ca nu este de operat..
m-ar interesa un tratament care sa dea rezultate, , , sau ce ma sfatuiti... nu ma doare ff tare sinii... o durere in apropierea ciclului mai mare dar suportabila.. am auzit de un aparat in bucuresti care topesc acesti nodul benigm
sau tratament naturist.
Multumesc frumos.!
concluzia ecografica :fara anomalii ecografice suspecte, intre timp am continuat tratamentul indicat de medic cu medrol 16 si tamoxifen. naturist cataplasma cu argila si suc de varza, si mi s-a spus sa mai repet ecografie peste citeva luni, ca nu este de operat..
m-ar interesa un tratament care sa dea rezultate, , , sau ce ma sfatuiti... nu ma doare ff tare sinii... o durere in apropierea ciclului mai mare dar suportabila.. am auzit de un aparat in bucuresti care topesc acesti nodul benigm
sau tratament naturist.
Multumesc frumos.!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: