Masturbare nenorocita

62 comentarii 1 23 Înainte ›
0
27-06-2011, ora 20:45
30secondstomars
Nu este medic/terapeut
30secondstomars
@DrT nu ma face sa imi deschid gura ca sunteti implicati pana in gat in societati secrete! Sunteti cei mai mari criminali din societatea noastra psichiatria e doar o arma pentru voi pentru a distruge vieti nevionovate. Prietena mea ce-a mai buna a murit din cauza medicamentelor voastre iar voi ati motivat ca au fost efectele secundare ale medicamentelor nu prietene acelea nu au fost efectele secundare ci efectele medicamentelor. Sunt mai mult ca sigur ca o sa iti dau un pumn in gura cand am sa te vad pe strada.
0
27-06-2011, ora 21:34
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
E clar ca suferi de o psihoza si doar delirezi...astept sa ma intalnesti pe strada :)... sa nu uiti sa imi spui in ce societati secrete ma invart, ca eu nu stiu pe unde umblu :)).
0
27-06-2011, ora 21:46
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@Veto: La Facultatea de Medicina inveti stiinta, biologie umana si nu baliverne scrise acum mii de ani cu enerii masculine si feminine...astea nu au nici o baza stiintifica.
Cand Taoismul se va demonstra palpabil, in laborator, atunci voi fi primul care il va sustine si folosi.

Si ar fi neprofesional ca medic sa incep sa dau sfaturi din perspectiva religioasa; as fi putut spune ca la fiecare ejaculare produsa prin masturbare are loc insamantarea lui Lilith, cel mai puternic demon si primul dintre toti, care naste alti demoni si ii trimite in lume.stiintific e elucubratie...e doar legenda a celei mai vechi religii monoteiste.
0
28-06-2011, ora 00:01
alinaLeo
Nu este medic/terapeut
alinaLeo
Multumesc ca ma faceti sa rid!!!..adevarul e ca am vazut si vad mereu pe strada oameni orbi, cu palmele pline de par sau vorbind singuri si cu spume la gura din cauza turbarii...si totul se trage de la masturbare??? vaaaai, nu stiam!!! ;))))
ce-or cauta fanaticii astia religiosi pe site-urile lui Satan, nu stiu!!!
0
28-06-2011, ora 04:16
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Ai fi putut sa-ti dai cu parerea despre cum te simti tu atunci cand ti-o iei la laba. Si sa ne spui cat de mandru te simti dupa fiecare laba. Cum te integrezi in absolut. Recunoaste ca nu ne ajuta laba nici stiintific nici fizic.
0
28-06-2011, ora 04:26
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Cat despre ce inveti la facultatea de medicina e in functie de fiecare. SI crede-ma ca, cu siguranta se pierd multe minerale si oligoelemente dpdv stiintific, fizic si biologic. Elimini materie creatoare. Care nu se contituie doar din apa. Nu ai nici o baza in ceea ce ne spui si tind sa creed ca "hotul striga hotul" ( facand aluzie la delirul mistic pe care il invoci). De ce nu le explici tinerilor ceva moralitate. Coloana vertebrala? Sau e firesc sa ne labim asa de 3 ori pe zi ca nu se intampla nimic? Tu crezi ca cineva iti posteaza aici din prosteala? Sunt oameni care simt ca nu e bine ce fac. Si tu ca DOCTOR ce faci ? Le spui sa stea linistiti. Nu tata viata e despre verticalitate si educatie. Ei trebuie educati sa fie oameni. "Sa ridicam putin capul din mormanul de volume. " Nu mai devia discutia pe teme mistice. Eu am vorbit ca pentru oameni. Si nu masturbarea nu te aduce pe culmile cunoasterei umane doar te degradeaza in timp. Totul trebuie cu masura cam asta e ideea. Nu as vrea sa te cunosc personal. Dar esti mai indoctrinat de realitatea in care crezi ca traiesti decat o episcopie intreaga.
0
12-09-2011, ora 23:03
diego1000
Nu este medic/terapeut
diego1000
voi sa auziti ce spunti ma ? si eu ma mastrubez de la 12 ani si am 18 si ma masturbam chiar foarte des (2-3ori pe zi)
nu ai ce sa patesti de la masturbare mai ales find vb de boli sexuale e cel mai sigur mod..nu ai cum sa iei ceva...de la masturbare in afara ca te simti obosit dupa sau stersat si poate apare perioada aia cand zici ca nu vrei sa mai faci si nu poti sa te lasi dar orcum e totul normal dar nu sa exageriezi, nu ai ce sa patesti...eu fac si o sa mai fac..si chiar numi afecteaza viata sexuala, ma simt obist dupa asta e adevart dar in rest nimica, ce vb voi acolo de neuroni si alte porstii pana la urma daca o luam asa e tot ejaculare oameni buni si cand ai te culci cu o fata tot ejaculare se numeste si aia tot iti dai drumu ce naiba..daca va luati dupa DrT, pasadi97 etc o sa ajungeti departe tare..
0
12-09-2011, ora 23:07
diego1000
Nu este medic/terapeut
diego1000
am uitat sa mai specific ceva.
conteaza de la persoana la persona stare in care te simti dupa etc.
0
12-09-2011, ora 23:52
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Unde e doctorul nostru Drt ? Sa ne invete ? Rusineeee...
0
31-10-2011, ora 20:36
nesuferitu
Nu este medic/terapeut
nesuferitu
Fanaticilor, cand o sa va opriti din a face rau celor din jurul vostru, incercand sa jubjugati si sa controlati constiinte? De-alungul anilor au murit milioane de oameni in numele religiei, ati ars pe rug asa-zise "vrajitoare", ati macelarit pe cei care nu va acceptau doctrina in cruciade, dar raul cel mai mare cred ca a fost faptul ca ati vandut tot timpul sperante false multimilor, timp in care ati transformat oamenii in niste catei umili cu frica in san, care pupa mainile libidinoase ale popilor.

Acuma vreti sa ne simtim vinovati si sa ne fie frica si sa dam o laba? Vai de capetele si de vietile voastre.
Bai Veto si pasadi97, voi sunteti adevaratii serpi care invenineaza mintile oamenilor.
Cat progres si civilizatie ati adus voi cu religia voastra, mai nenorocitilor? Inca trageti de maneca, ca niste soldati sub hipnoza, pe cei care dau un sfat bun si util, si care vor sa ajute cu ceva societatea. Fara cei ca voi am trai intr-o lume mai buna. Daca nu ne-am mai culca pe-o ureche ca daca ne inchinam la D-zeu ne va fi bine in "viata de apoi", poate ne-am ocupa de treburile cu adevarat importante in viata asta. Dati-va foc!
0
01-11-2011, ora 04:52
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Pentru tine s-ar putea sa fie valabil diagnosticul "delir mistic" dupa nume as putea spune un usor sindrom depresiv anxios cat despre cele afirmate eu zic sa mai faci sapaturi in forum si sa postezi unde iti este locul la sectia droguri. posibil ca etnobotanicele sa-ti joace feste.
Nu am sustinut nici o organizatie oculta. Cat despre tine crede-ma dar esti pe o pista gresita. Pe acest forum se discuta despre sanatate fizica si psihica. Eu am dat sfaturi sanatoase fizic si mental. Tu ce faci? Concret pe lumea asta ce target ti-ai asumat ? Iti propui sa combati spiritualitatea ei bine iti garantez ca nu vei reusi de ce? te intrebi de ce? Pentru ca religia este o capodopera si insumeaza mult mai mult decat ai putut tu percepe prin stupidele cercetari facute de tine.
Religia inseamna iubirea de oameni cu pasiune atat de mare incat sa-ti dispara frica de moarte. VOINTA!
"Lumea vorbeste si uite asa harul Divin paleste". Crezi in ce vrei tu. Insa te rog sa dai dovada de mai multa maturitate.
0
17-01-2012, ora 20:27
Vendetta
Nu este medic/terapeut
Vendetta
Eu din cate am auzit masturbarea este un pacat :) si eu inca am probleme cu masturbarea dar incerc sa nu mai practic acest lucru.. ideea e ca fiecare facem cum vrem, in fata lui Dumnezeu o sa raspundem pentru pacatele noastre. Psihic si fizic nu te afecteaza, eu unul nu am fost afectat.
0
17-01-2012, ora 21:25
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Tu nu reprezinti nici macar o minoritate a labagiilor in individualitatea ta. Asa ca iti spun ca da te afecteaza!
0
08-02-2012, ora 15:02
yonel1000
Nu este medic/terapeut
yonel1000
Eu dau la laba de la 12 ani si am 14 si cateodata mai exagerez(cate o laba pe zi timp de 3 zile ) dar niciodata nu am simtit nimik doar un pik de usturime:) in rest nimik dar am observat ca sperma e un pik mai apoasa are cv?
0
08-05-2012, ora 20:53
Bogdanlideru
Nu este medic/terapeut
Bogdanlideru
Veto are mare dreptate.Nu 100% dar stie ce zice.Atunci cand te masturbezi, te satisfaci doar pe tine, nemaifiind nevoie sa satisfaci pe altcineva, este considerat un gest egoist.Cand o sa ai o partenera o sa termini repede fiidca tu, fiind invatat cu laba, nu mai vrei sa o satisfaci si pe ea, vrei doar pe tine.O sa vezi partenera ca pe un obiect sexual, nu ca pe cineva care iubesti cu adevarat.Asta face societatea din ziua de azi, va modeleaza mintea in asa fel incat sa credeti ca orice femeie care se imbraca bine si este "buna" este de asemenea curva.de exemplu filmele porno, vi se pare normal ca o femeie sa o s**a?sau sa o faca in partea cealalta a corpului?Ceea ce vreau sa zic este ca penisul nu este proiectat pt asta.Nu asta ii este menirea.El trebuie sa creeze o relatie de durata intre tine si fiinta (nu obiectul) iubita si pentru procreere.Nu spun ca trebuie sa faci sex doar atunci cand vrei sa faci copii.Poti sa o faci cu prezervativ, si alte metode de contraceptie.Dar nu laba.laba este un stadiu de inceput, unde iti explorezi corpul si simturile, dar nu trebuie sa devii dependent.exact ca tigarile.
0
03-01-2013, ora 13:39
Mihai10000
Nu este medic/terapeut
Mihai10000
Eu m-am lasat de tot de masturbare de un an si jumatate si ma simt foarte bine. Imi aduc aminte ca eu pana sa ma las ma uitam la o femeie ca la o c***a. Acuma mintea mi s-a purificat. Plus ca gandesc mai bine ca niciodata. Tare imi pare rau ca m-am masturbat ca un dement timp de 4 ani.Daca nu ma lasam de prostiile astea ajungeam sa fac tot felul de pervesiuni urate chiar periculoase cu tenta gay datorita plictiselii de aceeasi senzatie. Era cat p-aci s-o patesc rau de tot. Dar m-am salvat la timp. Stiu ca poate parea o prostie pt unii dintre voi dar BISERICA m-a rupt de uraciunea asta. Celelalte metode au dat faliment.
0
03-04-2013, ora 21:34
Samurai
Nu este medic/terapeut
Samurai
Salutare tuturor. Revin dupa 6 ani pe acest topic si imi spun parerea : masturbarea este un lucru datorat nevoii sexuale, nevoie cat se poate de normala precum nevoia de hrana, de excretie etc. Nu am patit nimic de la ea, am crescut mare sanatos, fara par pe maini+alte bazaconii. Deci fratilor nu credeti aberatiile astea spuse de oameni incuiati care si in era globalizarii traiesc inca in mentalitatea aia religioasa medievala...Numai bine!
1
19-04-2013, ora 21:11
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună tuturor, masturbarea este un comportament sexual, cu consecinţe pozitive şi negative:
a. Pozitive:
-Menţine tonusul
-permite reglarea reacţiilor sexuale
-ajută în reglarea lichidului seminal
-previne impotenţa
-menţine libidoul sexual.
b. negative:
-crează dependenţă
-reduce numărul de spermatoizi şi afectează fertilitatea pe termen scurt
-implică un consum mare de energie.
-afectează comportamentul sexual normal.
0
19-06-2013, ora 12:16
baronu
Nu este medic/terapeut
baronu
Chiar daca nu te masturbezi tot o sa ai polutii nocturne, asa ca mai bine te masturbezi cu folos, e ca si cresterea parului si trebuie sa te tunzi, tot asa trbuie golita vezica seminala ca sa pui alta in loc, ca se umple si da pe afara.E bine sa folosesti materiale sterile si nu din substante ce pot patrunde usor in singe cum ar fi tuburi din aluminiu, sau lubrefianti toxici. In functie de organism masturbarea poate produce explozie acneica, si atunci e de preferat daca se poate masturbari mai rare, e adevarat ca e greu sa te abtii.Frumos ar fi sa te masturbeze o prietena, ar fi implinirea, si o metodea simpla de contraceptie.
0
21-10-2014, ora 16:10
Ciprian260494
Nu este medic/terapeut
Ciprian260494
Salut am 20 de ani si din cauza masturbarii am ramas fara sperma.Ce pot sa fac?
0
26-10-2014, ora 10:16
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Afirmatia ca din cauza masturbarii ai ramas fara sperma e lipsita de orice baza stiintifica. Altfel cam 98% din barbati ar fi sterili de la 20 de ani. Acum e clar ca ai o problema medicala, dar pentru asta trebuie sa te duci la medic sa te examineze si sa-ti faci analize, nu sa apelezi la sfaturi pseudostiintifice de pe radio sant.

Unele medicamente produc impotenta temporara, asa ca daca iei medicamente discuta cu medicul sa ti le schimbe cu altele.
0
29-10-2014, ora 14:33
Ciprian260494
Nu este medic/terapeut
Ciprian260494
o fi si din cauza asta ca nu pot sa adorm noaptea?
0
03-11-2014, ora 01:14
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Analiza pe text: "Dar tu fiind doar un tanar de 13 ani nu ai foarte multe sanse. Iti sugerez sa lupti cu orice metoda posibila cu acest viciu. Sa te pastrezi doar pentru clipele in care poti sa devii unul si acelasi cu partenerul tau. (nimic nu este mai sublim)."

Ce orientare sexuala are cel care a scris textul de mai sus, sau ce orientare sexuala recomanda sa aiba tanarul care ar trebui sa se abtina de la masturbare? Intelegand asta vom intelege si de ce indeamna lumea sa se abtina de la masturbare.
0
07-11-2014, ora 18:51
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
@30secondstomars: acum 300 de ani nu putea sustine nimeni ca masturbarea produce schizofrenie, pentru simplul motiv ca termenul a fost inventat in 1908.
0
15-06-2015, ora 02:13
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
...iar termenul dementia praecox (termen folosit inainte de inventarea termenului schizofrenie) a fost inventat in 1891, deci cu cel mult 125 de ani in urma.

Termenul démence précoce a fost folosit prima oara in 1852, deci cu mai putin de 165 de ani in urma (desi trebuie sa spunem ca nu era folosit in calitate de diagnostic medical, pentru asta a trebuit sa se astepte pana-n 1891).

Termenul dementia praecox desemna fenomenul numit azi schizofrenie, démence précoce desemna alt fenomen.
0
29-06-2017, ora 21:36
Marius0202
Nu este medic/terapeut
Marius0202
Ba. Da este un pacat.Cum zice si Dumnezeu: "" daca ai intors capul pe strada ca sa te uiti dupa o femeie si sa o poftesti ai si preacurvit cu ea in inima ta" se pune si de te uiti la asemenea filme prnografice sau la poze pornografice.
Si sa te masturbe.zi (, , la.ba") este pacat citeste aici : ---------*

(*modificat de admin)
0
30-11-2017, ora 17:30
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
Dupa vreo 3 decade plus de viata sexuala pot sa spun ca masturbarea este on obicei bun daca nu este facuta prea des.
Atunci cand nevasta (viata de familie) nu permite nici o activitate sexuala decat sa te duci la curve si sa iei boli venerice mai bine lustuiesti sabia cand vrei tu cum vrei tu cu ce poze filme/ actrite vrei. Te mentine in forma si sanatate psihica. Acopera mofturile consorartei si durerile ei de cap.

Excesul duce la o eliminare din corp a unei cantitati mari de Zinc si alte substante nutritive.
La barbate zincul este stocat cel mai mult in prostata.
Zincul este un mineral folosit de organism pentru imunitate si multe altele.

Prin excess inteleg lustruirea sabiei de mai multe ori pe sapatama.
Acum depinde si de varsta. Cei tineri pot sa faca lustu mai des ca asa e nevoia, la adulti e mai usor de controlat ca avem alte treburi de facut.

Domnul Pshiholog Nica a descries foarte bine obiceiul.

Retardatii religiosi nu au ce cauta pe aici cu comentarii idioate.
Mars la sarutat mana labarilor bisericosi.
0
28-02-2018, ora 23:05
morgan101
Nu este medic/terapeut
morgan101
O sa ramai pitic cu par pe maini !!!!
0
22-06-2018, ora 03:27
Gratziella
Nu este medic/terapeut
Gratziella
Masturbarea slabeste nervii...de unde apare si tremurul picioarelor ( ca tic * )...sacde “luciditatea “..te adoarme spiritual..crede-ma e mult mai bine sa nu faci asta..este un documentar interesant pe net “ adevarul despre sex “ sau cam asa ceva..poate te ajuta sa intelegi mai bine starea de “extaz “
0
24-08-2018, ora 11:07
aLEsandraa
Nu este medic/terapeut
aLEsandraa
VA ROG SA MA AJUTATI!!
Bună ziua! Ma numesc Alesandra. Cand eram mica ma masturbam cu vibratorul după care am descoperit ca ma pot excita si cu mana.Nu am avut nici o problema pana acum. (Tin sa mărturisesc ca ma masturbez o data la cateva luni). Joia trecuta m am masturbat si ziua urmatoare a început sa ma doara intre fund si zona genitala.(cand ma ridicam din pat). Dupa care am inceput sa am usoare usturim cand faceam pipi si înțepături usoare.
Si tin sa mai zic ca de cateva luni am mancarimi in zona genitala.[ Am decis sa ma las ptr ca nu vreau sa se intample ceva si nici sa ma aleg cu ceva.]
Ma rog sa nu fie ceva grav si sper doamne sa imi treacă. ( ma gandeam ca poate o fi de la mersul pe bicicleta, ptr ca in ultimul timp am mers cu bicicleta).
Daca nu o fii de la bicicleta atunci am racit sau am facut o infectie sau s a inflamat zona..nuj ce altceva..

Va rog frumos sa ma ajutati, sunt foarte speriata si stresata..chiar imi este frica. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
62 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  •