maxilar sarit (are 70 ani).. ce se poate face?

20-01-2009
stelista
Nu este medic/terapeut
stelista
Buna dimineata!
Am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Bunicii mele, in varsta de 70 de ani, i-a sarit maxilarul in urma cu 5 luni. S-a prezentat la un medic din Iasi care a reusit sa-i fixeze maxilarul la loc. Inainte de Craciun s-a repetat incidentul dar nu a mai mers la doctor decat saptamana aceasta(19.01.20096). De aceasta data acel medic a spus ca nu se mai poate face nimic, deoarece daca incearca e posibil sa moara.Mentionez ca eu locuiesc in Bucuresti iar bunica mea intr-o comuna din jud. Iasi. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca mai exista o posibilitate, chirurgical sau alta manevra medicala, ca sa se faca bine. Nu stiu cat mai poate rezista, avand o durere cumplita si neputand manca.
Va multumesc mult! Cu multa stima, Mihaela B.
5 comentarii
0
20-01-2009, ora 12:30
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
il poti cauta pe dr prof DANILA IOAN sau pe fiul sau DANILA VLAD, ambii medici dentisti si cu specializate in maxilo-faciala si chirurgie, ii gasesti la policlinica DANIDENT de pe strada saulescu din iasi, sunt f buni, incearca la ei sa vezi ce se poate face.
0
20-01-2009, ora 15:04
stelista
Nu este medic/terapeut
stelista
Multumesc frumos pentru indrumare.Aveti cumva un numar de telefon?
Sanatate multa.
0
20-01-2009, ora 22:02
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
0232 264 853 este nr de la cabinet, unde se fac programari.multa sanatate!!!
0
21-01-2009, ora 07:30
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna ziua!
Daca nu puteti rezolva acolo, aduceti-o pe bunica la Bucuresti si mergeti la Facultatea de Stomatologie.
Numai bine!
0
21-01-2009, ora 08:51
stelista
Nu este medic/terapeut
stelista
Va multumesc din suflet. Sper sa se poata rezolva aceasta problema.Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns