Medic psihiatru Bucuresti
Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu o recomandare de medic psihiatru bun in Bucuresti, pentru o a doua opinie medicala ?
Multumesc frumos
Ma puteti ajuta cu o recomandare de medic psihiatru bun in Bucuresti, pentru o a doua opinie medicala ?
Multumesc frumos
4 comentarii
Dr. Motoescu Petru Eduard. E un medic bun dar are multi pacienti. Aloca putin timp pentru fiecare. Pentru a doua opinie, va recomand o consultatie cu plata.
Mai la Obregia si doamna David de la sectia 9 parca, mai e Ileana Plavitu la sectia 7, la ele nu astepti 7 ani ptr o consultatie.
Buni pot fi toti, depinde de noroc.
Buni pot fi toti, depinde de noroc.
Multumesc frumos pentru raspunsuri. As dori sa va intreb cum as putea sa ma programez la unul dintre acesti doctori? Am cautat pe net si nu ii gasesc la cabinete particulare.
Daca sun la sectia respectiva de la Obregia pot obtine o programare ? As vrea sa merg cu plata pentru ca am dus deja trimitere la actualul meu medic.
Daca sun la sectia respectiva de la Obregia pot obtine o programare ? As vrea sa merg cu plata pentru ca am dus deja trimitere la actualul meu medic.
Acuma depinde si de pacient, cand zici medic bun, e relativ, poate pe unu l-a rezolvat, pe altul nu ! Deci atentie.
Faptul ca e bun ptr mine, nu inseamna ca e si ptr tine, sa retii asta, nu sa zici "aaaa n-a fost bun".
Depinde si de afectiune, si cum reactioneaza corpul tau la tratamente.
Toti pot fi buni ptr x si nu buni ptr y, sau 10 pot fi buni ptr x, y, z, si acei 10 sa nu fie buni ptr altii.
Adica sa nu te bazezi ca daca ptr cinci insi a fost bun, va fi si la tine la fel, e o loterie.
Suna la Obregia si vezi ce se poate face cu programarea. Destui nu au cabinete particulare, unii au, depinde. Dar poti suna la orice clinica privata sa-ti faci programare la un psihiatru daca vrei cu plata.
Pot sa dau aici ca e nr public al cabinetului doamnei Plavitu Ileana:
0722231677
Suna si vezi, are cabinet particular unde te duci cu trimitere, cu plata nu stiu, intrebi, lucra si la Obregia, suna si intreaba ce si cum. Acuma cum ti-o fi norocul.
Faptul ca e bun ptr mine, nu inseamna ca e si ptr tine, sa retii asta, nu sa zici "aaaa n-a fost bun".
Depinde si de afectiune, si cum reactioneaza corpul tau la tratamente.
Toti pot fi buni ptr x si nu buni ptr y, sau 10 pot fi buni ptr x, y, z, si acei 10 sa nu fie buni ptr altii.
Adica sa nu te bazezi ca daca ptr cinci insi a fost bun, va fi si la tine la fel, e o loterie.
Suna la Obregia si vezi ce se poate face cu programarea. Destui nu au cabinete particulare, unii au, depinde. Dar poti suna la orice clinica privata sa-ti faci programare la un psihiatru daca vrei cu plata.
Pot sa dau aici ca e nr public al cabinetului doamnei Plavitu Ileana:
0722231677
Suna si vezi, are cabinet particular unde te duci cu trimitere, cu plata nu stiu, intrebi, lucra si la Obregia, suna si intreaba ce si cum. Acuma cum ti-o fi norocul.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 1Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
- 10Boala vs Dumnezeu.