Medic stomatolg din Sibiu
Buna ! As avea nevoie de un medic stomatolog bun din Sibiu. O persoana calma si cu experienta care ma poate ajuta. Am mai multe probleme, cea mai importanta pt mine este inlocuirea unei plombe pe dintele din fata, care e galbena si inestetica si care ma impedica sa zambesc. Apoi as mai avea 2 carii care nu sunt foarte mari si o plomba care se misca... Am frecventat de mica un stomatolog care in momentul cand nu mai putea sa-mi plombeze o masea zicea sa o lasam sa se macine si asa am ajuns si cu cateva radacini in spate care nu-mi fac probleme dar...nu ma simt bine cu ele in starea asta :( Am si o frica de dentist cam mare, lucru care m-a impiedicat sa merg la alt stomatolog si am ramas la cel vechi care practic mi-a facut numai probleme. Daca cineva ma poate ajuta. Mentionez ca nu conteaza cat de mari sunt tarifele, vreau doar sa pot zambii normal din nou mai ales ca vara aceasta ma marit si as vrea sa -mi rezolv aceste probleme inainte.
1 comentarii
buna! eu am fost de curand la un medic stomatolog in sibiu, foarte bun.mi-a fost foarte frica la inceput, dar dupa prima plomba m-am linistit. o cheama cristina pasnicu, si lucreaza foarte bine, e draguta si glumeste mult. pe mine nu ma durut absolut deloc, m-am dus de placere acolo.ai sa vezi daca te duci.e pe mihai viteazu.daca vrei pot sa iti dau si nr ei
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar