Medicamente OCD Bipolar

02-09-2012
robizeratul
Nu este medic/terapeut
robizeratul
buna! fara sa intru prea mult in detalii am nevoie de sfatul cuiva.

Nu am avut niciodata bani sa ma duc la doctor, dar dupa destula cercetare pe net am aflat ca sufar de OCD(doar ganduri, nu compulsii) si Bipolar disorder(nu stiu cum e in romana).Simptomele includ depresie majora, ganduri suicidale, ganduri/concepte obsesive de care nu pot scapa, stari alternante extreme de optimism-pessimism(chiar in aceasi zi sau cateva zile la rand).
As dori sa-mi cumpar niste medicamente dar am o frica de medici, nu as fi capabil sa ma duc la psihiatru/psiholog si sa-i spun problemele(chiar daca as avea banii necesari) asa ca m-am gandit sa imi cumpar niste medicamente.Nu pot sa ma duc nici la doctorul de familie...
Am auzit de xanax ca find medicamentul potrivit, intrebarea mea e de unde pot face rost si cam cat costa estimativ?Pot face rost de reteta compensata sa primesc gratis sau cum se procedeaza?
Alte medicamente de genu, la fel de puternice dar fara reteta exista?
multumesc
2 comentarii
0
02-09-2012, ora 13:14
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
Esti incapabil sa-ti pui un diagnostic corect doar 'inspirandu-te' de pe internet. Pot sa-ti demonstrez ca daca te trimit pe 3 site-uri de diagnosticare, fara sa-ti spun afectiunile pentru care te testez, iesi cu 3 diagnostice diferite si incompatibile intre ele pentru ca ti se va parea ca suferi de toate.
Tratamentul nu e bun pentru niciuna dintre afectiuni separat. Cu atat mai putin pentru ele combinate.
Du-te la medic daca crezi ca ai ceva, dar nu te diagnostica singur si nu te automedica.
0
02-09-2012, ora 16:58
robizeratul
Nu este medic/terapeut
robizeratul
-*

okto multumesc pentru raspuns

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul