medicina interna
De aproape 1 an am niste simptome putin ciudate. Pe parcursul zilei am temperatura 37 cu 2 /37 cu 3 iar seara dupa ora 21 pana a doua zi de dimineata nu trec de 37. De multe ori imi este foarte cald alteori imi este frig. Am facut analizele uzuale si au iesit bine (vsh, uree, creatinina, hemoleucograma, probele hepatice). De curand am fost operata de colesteatom. Ce controale ar trebui sa mai fac?
Va multumesc.
Va multumesc.
1 comentarii
0
26-02-2009, ora 18:56
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ar trebui sa consultati un medic internist.
va rog sa o sunati daca doriti si puteti, pe doamna doctor Tiganisteanu Constanta la 0751.030.553. Mergeti daca puteti la o consultatie si problemele dvs cu ajutorul dnei doctor si a lui Dumnezeu, se vor termina!
Ar trebuie sa va faceti si ASLO, Proteina C reactiva, VSH-ul etc., pentru a vedea daca nu cumva aveti un focar de infectie care nu va da deocamdata simptome tipice!
Numai Bine!
va rog sa o sunati daca doriti si puteti, pe doamna doctor Tiganisteanu Constanta la 0751.030.553. Mergeti daca puteti la o consultatie si problemele dvs cu ajutorul dnei doctor si a lui Dumnezeu, se vor termina!
Ar trebuie sa va faceti si ASLO, Proteina C reactiva, VSH-ul etc., pentru a vedea daca nu cumva aveti un focar de infectie care nu va da deocamdata simptome tipice!
Numai Bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp