Menstruație cu flux redus
Trebuia să-mi vină menstruația pe 19.09 însă mi-a venit pe 22.09. Însă, înainte menstrele mele erau foarte dureroase si aveau un flux destul de abundent, iar această menstruație este total opusă si mai exact: a început cu o "sangerare/secretie" maro după care până a doua zi abia daca a curs o picatura de sange, cate o picatura, doua pe fiecare zi.
Am fost pe 20.09. sa fac o ecografie abdominala, din cauza unei probleme medicale iar acolo am fost intrebata "daca sunt insarcinata pt ca am uterul marit", am spus ca nu dar nu mi s-au facut si alte precizari.
Se poate, va rog, sa mi explice cineva care s-a mai confruntat cu acest lucru ? Abia saptamana viitoare merg la ginecolog.
Am fost pe 20.09. sa fac o ecografie abdominala, din cauza unei probleme medicale iar acolo am fost intrebata "daca sunt insarcinata pt ca am uterul marit", am spus ca nu dar nu mi s-au facut si alte precizari.
Se poate, va rog, sa mi explice cineva care s-a mai confruntat cu acest lucru ? Abia saptamana viitoare merg la ginecolog.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 0Menstruatie putina
- 3Menstruatie redusa cantitativ
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 3escapelle si ciclu redus
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 1Am o nedumerire legata de menstruatie
- 0Amenoree
- 0Menstruație
- 0Sangerare in timpul sarcinii sau menstruatie
- 4Sarcină ?
- 4Menstruație slab cantitativă
- 0Menstruatie slaba
- 0Menstruatie redusa dupa covid?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ