Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ

20-01-2014
Andreea.24
Nu este medic/terapeut
Andreea.24
Buna ziua! Sunt confuza si am nevoie de o opinie!
Pana luna asta am avut menstruatia 'ceas' la 28 zile. In luna decembrie am avut CM pe data de 17, absolut normal. Pe data de 30 (in ziua de maxima fertilitate!), am avut contact neprotejat, iar de aprox 2 saptamani am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau : ameteli, usoare greturi, dureri de cap, dureri de ovare, de spate, crampe abdominale si balonari puternice, gura uscata/sete si gust metalic in gura. Urmatorul CM trebuia sa fie pe data de 13, dar surpriza : a venit pe 17 ianuarie, foarte slab cantitativ, prima zi maroniu, urmatoarea zi rozaliu, a 3-a zi fff inchis la culoare, iar acum in a 4-a zi, o singura picatura maro. Pana acum menstruatia mea era de 6 zile si consumam un pachet de absorbante..este prima oara cand ma confrunt cu asa ceva. Am facut pana acum 2 teste, ambele negative, dar recunosc ca le-am facut dupa-amiaza! Sa fie prea devreme si pot iesi negative din acest motiv?
Stiu ca trebuie sa merg la medic, dar fiind intr-o tara straina mi-e ceva mai greu si sunt programata abia peste 2 saptamani. Sunt foarte stresata, mi-as dori sincer sa fie un bebe decat sa am alte probleme de sanatate!
Va multumesc!
4 comentarii
0
20-01-2014, ora 17:46
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Ce inseamna neprotejat??fara prezervativ??s-au ejaculare inauntru??daca a-ti facut fara prezervativ dar partenerul tau a ejaculat afara clar nu esti insarcinata!!!testele pt sarcina se fac dimineata cand mergi la baie!!!tot ce cred eu este ca de data asta ai un CM neregulat si poate fii si o raceala!!este doar o opinie!!multa sanatate!!
0
20-01-2014, ora 18:13
Andreea.24
Nu este medic/terapeut
Andreea.24
Neprotejat..adica ejaculare inauntru (pe jumate, ce-i drept...a fost o scapare!).Nu cred..sau cel putin.. nu simt sa fie o raceala. Sunt o fire f sensibila in asta, am avut de mica probleme cu racelile, chisturile ovariene si cunosc simptomele cand am o cistita ori un chist ovarian. Tocmai de asta ma si simt confuza.
Oricum, multumesc pentru raspuns! :)
0
20-01-2014, ora 19:25
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Hmm...maxima fertilitate+ejaculare inauntru(pe jumatate).pai se cam schimba datele problemei...eu stiu ca dupa 2 sapt se fac testele de sarcina si atunci indica daca esti s-au nu esti...simptomele tale dupa cate vad eu, cam asta ar indica(mai ales ca a ejaculat Inauntru)ce sa zic.probleme de sanatate clar nu sunt...deci ramane varianta bebelusului;)
0
21-01-2014, ora 09:44
Andreea.24
Nu este medic/terapeut
Andreea.24
pff..ce bine ar fi!! revin cu rspunsul medicului, oricum! sper sa rezist pana atunci ;))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testele de sarcină
  •