Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
Buna ziua !
Luna aceasta mi-a venit menstruația mai devreme cu câteva zile, țin sa menționez ca in general îmi intarzie mereu și când îmi vine îmi curge foarte mult in primele 2-3 zile după pana in a5a zii se oprește..dar data aceasta mi a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin schimbând aproape câte un tampon pe zii și m-a ținut pana la 6 zile. am făcut si un test de sarcina seara testul fiind negativ, l am făcut in timpul menstruației. Va rog îmi puteți explica dacă este vorba despre o posibila sarcina sau doar datorită faptului ca mi-a venit mai devreme ? Am citit ca se poște da ai ciclu peste sarcina. Menționez ca nu am avut nici dureri abdominale ceea ce de-obicei am, nici dureri de sâni, nici grețuri. Am avut contact sexual acum 4 săptămâni neprotejat.
Luna aceasta mi-a venit menstruația mai devreme cu câteva zile, țin sa menționez ca in general îmi intarzie mereu și când îmi vine îmi curge foarte mult in primele 2-3 zile după pana in a5a zii se oprește..dar data aceasta mi a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin schimbând aproape câte un tampon pe zii și m-a ținut pana la 6 zile. am făcut si un test de sarcina seara testul fiind negativ, l am făcut in timpul menstruației. Va rog îmi puteți explica dacă este vorba despre o posibila sarcina sau doar datorită faptului ca mi-a venit mai devreme ? Am citit ca se poște da ai ciclu peste sarcina. Menționez ca nu am avut nici dureri abdominale ceea ce de-obicei am, nici dureri de sâni, nici grețuri. Am avut contact sexual acum 4 săptămâni neprotejat.
2 comentarii
Neprotejat -ejaculare afara, scuzați Greșelile
O zii frumoasa
O zii frumoasa
Buna ziua,
in utma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina. Pentru a afla daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati o ecografie sau un test din sange BetaHcg. Puteti ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (secretia eliminata de barbat in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
in utma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina. Pentru a afla daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati o ecografie sau un test din sange BetaHcg. Puteti ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (secretia eliminata de barbat in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 8Intepaturi in ovare
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 3escapelle si ciclu redus
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 3culoare deschisa sange menstrual
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 1Semne de sarcina
- 0O posibilă sarcină
- 0Posibila sarcina sau dereglare hormonala ?
- 4Menstruație slab cantitativă
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 0Sangerare anormala
- 0Oare o fi sarcină
- 0Menstruatie anormala
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: