menstruatie de 2 ori pe luna uneori
am 41 ani, de cativa ani buni am menstruatia cam la 21-23 zile dar de vreo 2 luni a inceput sa vina si mai devreme, chiar de 2 ori pe luna, la 15 zile. Va rog sa imi spuneti ce ar putea fi? e cumva legat de premenopauza ?multumesc mult
5 comentarii
buna ziua, si aceasta poate fi o cauza insa mai poate fi o cauza stresul, rani pe col, afectiuni ale tiroidei, etc.cel mai bine este de recomandat sa faceti un papanicolau si atunci iese adevarul la iveala.dc e vb de problema medicala...afectiunile emotionale nu se includ multa sanatate!
multumesc pentru raspuns. voi face cat mai repede testul.
si ginecologul va poate spune, daca va face si o ecografie, aveti grija sa nu fie si un fibrom
Daca ca nu iese fibrom, este bine sa controlati nivelele de progesteron si prolactina. In functie de rezultate, puteti incerca un diagnostic integrativ care sa va spuna cauzele nivelelor scazute (daca exista) si sa va indrume spre o terapie naturala de restaurare selectiva a nivelurilor hormonale normale.
Buna.Am 23 de ani si in ultima vreme am mentruatie de 2 ori pe luna.Am incercat mai multe tipuri de anticonceptionale si degeaba.Am facut si testul papanicolau si a iesit 2.La ecograf nu a aparut nimic suspect.Cine imi poate spune ce pot sa fac?Medicii mi-au recomandat sa tot schimb anticonceptionalele.Dar degeaba.Va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 107ganglioni axilari inflamati
- 115sunt sau nu gravida?
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 5intarzie menstruatia, inainte imi venea cu 2 zile inainte
- 18problema cu prietena mea
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 7duphaston
- 3dereglari de menstruatie
- 13cum scap de dereglarile de ciclu?
- 8Schimbarea climei poate duce la schimbarea datei ciclului menstrual?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 3menstruatia, pe parcursul tratamentului cu anticonceptionale
- 8posibil o sarcina?
- 1De ce de doua ori pe luna?
- 0Menstruatie la 19 zile
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 2sarcina sau menopauza?
- 0Dereglare menstruala
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: