Menstruatie intarziata.
Buna ziua! In luna mai mi-a întârziat menstruatia cu aproximativ doua săptămâni. In luna iunie nu am avut deloc și suntem deja la jumătatea lui Iulie și nu da semne sa apara. Țin sa mentionez ca am o menstruație regulata in general și nu mi s-a mai întâmplat sa întârzie atât de mult. Nu se pune problema unei sarcini și nu folosesc contraceptive. Este un semnal îngrijorător sau poate fi vorba doar despre o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa mergeti la un consult de specialitate pentru a afla cauza acestei intarzieri; menstruatia are rolul ei de aceea este lunara, intarzierile sau lipsa menstruatiei nu sunt normale
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
va recomandam sa mergeti la un consult de specialitate pentru a afla cauza acestei intarzieri; menstruatia are rolul ei de aceea este lunara, intarzierile sau lipsa menstruatiei nu sunt normale
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 3buna ziua
- 6Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinat
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 0Menstruatiei
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 2Întârziere menstruație
- 1Menstruatia întârziată..
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: