Menstruatie intarziata.
Buna ziua! In luna mai mi-a întârziat menstruatia cu aproximativ doua săptămâni. In luna iunie nu am avut deloc și suntem deja la jumătatea lui Iulie și nu da semne sa apara. Țin sa mentionez ca am o menstruație regulata in general și nu mi s-a mai întâmplat sa întârzie atât de mult. Nu se pune problema unei sarcini și nu folosesc contraceptive. Este un semnal îngrijorător sau poate fi vorba doar despre o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa mergeti la un consult de specialitate pentru a afla cauza acestei intarzieri; menstruatia are rolul ei de aceea este lunara, intarzierile sau lipsa menstruatiei nu sunt normale
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
va recomandam sa mergeti la un consult de specialitate pentru a afla cauza acestei intarzieri; menstruatia are rolul ei de aceea este lunara, intarzierile sau lipsa menstruatiei nu sunt normale
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3despre sarcina
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 3intarzierea menstruatiei
- 0Menstruatie întârziată!
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 3Oare sunt insarcinata?!
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Menstruatie intarziata
- 2Întârziere menstruație
- 2Intarziere menstruatie 14 zile.
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: