Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
M-am "jucat" cu iubitul meu, ne-am atins organele. Atâta tot. Nu a împins prea tare și nici nu a încercat să o introducă... Și acum, îmi întârzie menstruația, dar am durerile specifice de câteva zile... Ar trebui să iau pastila de a 2a zi? Menționez că atunci când ne-am atins eu eram udă iar el își dăduse drumu cu o jumătate de oră înainte, iar apoi s-a șters.
2 comentarii
Buna ziua,
pastila de a doua zi este eficienta in primele 72 de ore de la contact, dupa acest interval nu mai are nici un fel de efect contraceptive.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
pastila de a doua zi este eficienta in primele 72 de ore de la contact, dupa acest interval nu mai are nici un fel de efect contraceptive.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Buna ziua am si eu o intrebare. Pe data de 30 decembrie la fel ne-am "jucat" si ne-am atins organele dar nu am avut niciun fel de contact sexual nimic, iar acum prietenei mele ii intarzie menstruatia si are dureri ciudate in zona pelviana, precizez ca in decursul lunii asteia ne-am certat a fost stresata cu facultatea cu viata personala si tot ne ingrijoram ca inca nu a venit menstruatia, Mai percizez faptul ca ea avea intarzieri de menstruatie de 4-5 zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Really scared...am nevoie de raspuns urgent
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 6pot ramane insarcinata.?
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 15Intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie
- 12Durere de burta si menstruatie intarziata
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 1Posibil gravida?
- 0Cistita
- 3Intarzierea menstruatiei
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 0Sarcina sau raceala?
- 3Intarziere menstruatie
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: