am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie

18-03-2009
karina25
Nu este medic/terapeut
karina25
Buna ziua..problema mea este destul de grava..ultima menstruatie am avut-o in luna ianuarie..am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative.am fost la medicul ginecolog..a zis ca nu sunt insarcinata si mi-a dat un tratament pentru a-mi venii menstruatia dar degeaba.am terminat tratamentul si am fost iar la medic speriata pentru intarzierea aceasta de 2 luni..mi-a facut iar un control..a zis ca nu este nici un semn vizibil ca as putea fi insarcinata dar daca totuai nu imi vine menstruatia in 2 saptamani sa ma duc sa imi faca avort.eu sincer nu mai inteleg nimic.poate ma puteti ajuta dumneavoastra.multumesc si astept raspuns URGENT !!! nu as vrea sa iau viata copilului meu pentru nimic in lume.
3 comentarii
0
18-03-2009, ora 17:14
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Fa-ti un test din sarcina din sange, asta nu da gres! De altfel, deja la 2 luni cred ca si la ecografie se vede daca esti insarcinata. Daca astea iti ies negative, nu stiu ce sa se chiureteze, poate chiar nu esti insarcinata, doar menstruatia dereglata. Sanatate!
0
26-03-2009, ora 17:27
maria maria
Nu este medic/terapeut
maria maria
URGENT!!!!! Buna ziua!! Imi cer scuze pt deranj dar am o problema urgenta!! E pe viata si pe moarte! Va rog din suflet sa ma ajutati! Deci cum sa incep? Eu stiu ca am trichomonas si maine dimineata urmeaza sa ma duka mama la analize de urina, scaun si sange! In primul rand mama stie ca io sunt virgina (am 18 ani) dar io nu mai sunt! Si vreau sa stiu daca se poate gasi aceasta boala in sange, urina si scaun?? Daca se poate gasi sunt o fata moarta!! Din aia rezulta ca io nu mai sunt virgina daca se afla aceasta boala!
Mia dat prietenul meu o idée! Dar nu stiu ce sa cred si va intreb si pe dumneavoastra! Mio zis ca maine dimieata cand o sa recoltez urina la inceput sa fac in wc da nu de tot si restul apoi sa fac in instrumentul in care colectez urina!! Poate influenta cu ceva aceasta idée?? Ca mi a explicat el akolo cum ca se curata vaginul de lichidul respectiv la inceput si dupaia nu mai este lichid dela!! Si restul sa-i dau drumul in borcan!! Imi cer scuze ca n sunt asa de explicita dar sper sa ma intelegeti deoarece sunt disperata!! Va rog din suflet s imi raspundeti! Este viata mea in jok!! Va multumesk si sper sa fiti intelegatoare sau intelegator cu mine!! Va multumesc din suflet!!!
0
26-03-2009, ora 20:56
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Iti raspund tot eu...
Oricum ai face, tot iese la analiza. Ideea cea mai buna, daca nu vrei sa stie ca nu mai esti virgina, poti spune ca ai folosit prosopul cuiva, ai facut baie la cineva, ceva de genul asta. Nu e treaba mea daca e moral sau nu. Iti spun asta pentru ca tricomonasul, spre deosebire de altele cu transmisie sexuala, se poate lua si de pe obiecte intime sau apa infectata. De asemenea, poti ruga medicul sa nu spuna diagnosticul, e dreptul tau la intimitate chiar in fata mamei. In rest.vezi tu cum...Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testele de sarcină
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •