menstruatie neregulata si uter mic

25-08-2012
Cryss04
Nu este medic/terapeut
Cryss04
Buna ziua! Am menstruatia neregulata de cativa ani, insa cu perioade de cateva luni in care venea in aceesi zi si la aceeasi ora fixa. Momentan nu am mai avut menstruatie de 2 luni, ultima a fost pe 20 iunie 2012. Mentionez ca am crezut ca sunt însărcinata, dar am fost la ecografie şi rezultatul este negativ. Mi s-a spus insa de d-na dr. primar radiolog si medicina imagistica faptul ca am uterul mai mic si ca este posibil sa raman greu insarcinata si ca va trebui sa fac tratament pt a putea pastra copilul. Rezultatul este : "UTER CU STRUCTURA OMOGENA A MIOMETRULUI CU CAVITATE UTERINA VIRTUALA FAR SAC GESTATIONAL. ENDOMETRU ABSENT. DIAMETRE UTERINE USOR SCAZUTE 63/ 40/ 40 mm C L UETRIN CU CANAL CERVICAL CENTRAL. AMBELE OVARE CU DIAMETRE SI POZITIE NORMALA OVAR DR 32/30 mm CU FOLICUL DOMINANT DE 10 mm SI FOLICULI GRACILI IN A CORTICALA OVAR STG DIAMETRE 30/26 mm CU FOLICULI GRACILI. FARA LICHID IN DOUGLAS." Vă rog mult să mă ajutaţi prin a-mi interpreta toate aceste date! Am 24 de ani, sunt încă necăsătorită, dar îmi doresc mult un copil pe viitor.
O a doua rugaminte ar fi daca imi puteti indica un tratament naturist pt reglarea menstruatiei, deoarece de vreo 2 saptamani am dureri abdominale dimineaţa, la pranz si seara, iar de curand si in cursul zilei si al noptii. M-am ingrasat vreo 3-4 kg pe sistem nervos, cred, doearace am trecut printr-o perioada cu examene si suparari si ma simt umflata, am o stare de rau permanent, nu ma mai odihnesc nici noaptea bine. Mulţumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ciclul de două ori pe lună
  •