Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Buna ziua,
Încerc sa rămân însărcinată.
Pe data de 17 Iulie trebuia sa fie prima zi de menstruație. Nu a venit luni, dar începând de Marți a început o ușoară sângerare de culoare maro deschis. Miercuri am făcut un test de sarcina care a fost pozitiv. De atunci in fiecare zi a început sa fie din ce in ce mai abundentă, pana la data de azi când deja s a schimbat la culoarea e o combinație de roz/roșu cu maro închis. Fluxul este foarte mic, deloc abundent dar nu ca la început. Ieri, 23 Iulie am mai făcut un test si este tot pozitiv. Eu am programare la doctor vineri oricum, dar as dori sa știu dacă este posibil ca încă sa fiu însărcinată si dacă as putea avea o sarcina fără probleme si așa.
Multumesc !
Încerc sa rămân însărcinată.
Pe data de 17 Iulie trebuia sa fie prima zi de menstruație. Nu a venit luni, dar începând de Marți a început o ușoară sângerare de culoare maro deschis. Miercuri am făcut un test de sarcina care a fost pozitiv. De atunci in fiecare zi a început sa fie din ce in ce mai abundentă, pana la data de azi când deja s a schimbat la culoarea e o combinație de roz/roșu cu maro închis. Fluxul este foarte mic, deloc abundent dar nu ca la început. Ieri, 23 Iulie am mai făcut un test si este tot pozitiv. Eu am programare la doctor vineri oricum, dar as dori sa știu dacă este posibil ca încă sa fiu însărcinată si dacă as putea avea o sarcina fără probleme si așa.
Multumesc !
1 comentarii
Bună, am aceeași problema, până la urmă cum s-a rezolvat?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 4ciclu peste sarcina? urgent!!!
- 3mentruatie peste sarcina se poate?????
- 17scurgeri maronii in saptamana 5 de sarcina
- 0menstruatie peste sarcina
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 2menstruatie peste sarcina 5 luni?
- 1menstruatie peste sarcina sau nu?
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 1insarcinata?
- 3ciclu peste sarcina
- 2Scurgere maro la adolescenta
- 0Ciclu peste sarcina?
- 8Pot fi insarcinata chiar daca mi a venit menstruatia?
- 1Dupa Menstruatie
- 0Cineva căruia i sa întâmplat ceva asemănător ?!
- 3Scurgeri maronii in saptamana 7 de sarcina
- 0Sânge de culoare închisă și dureri in zona coastelor.
- 0Avort? ajutor - scurgeri maronii
- 0Scurgeri maronii
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina scurgerile vaginale maronii scurgeri maronii in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: